x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Mutu, fenomenal in Italia

Adrian Mutu, fenomenal in Italia

05 Sep 2007   •   00:00
Adrian Mutu, fenomenal in Italia
Sursa foto: DAMIEN MEYER/

Atacantul Fiorentinei Adrian Mutu a sosit in cursul nopţii de luni in Romănia, la bordul unui avion privat, fiind aşteptat de directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan.

Atacantul Fiorentinei Adrian Mutu a sosit in cursul nopţii de luni in Romănia, la bordul unui avion privat, fiind aşteptat de directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan. Ultimul venit in cantonamentul tricolorilor nu a vrut să declare nimic despre partida cu Belarus, părăsind in grabă aeroportul. "Briliantul" fusese cel mai bun om al "violeţilor" in partida disputată luni seară, pe "San Siro", contra lui AC Milan, incheiată nedecis, scor 1-1. Atacantul romăn a marcat golul egalizator al formaţiei conduse de Cesare Prandelli in minutul 56, după ce scorul fusese deschis de milanezi prin Kaka, din penalty, in prima repriză.

LAUDE. Presa din Peninsulă s-a intrecut in laude la adresa lui Mutu. "Fenomenul. A marcat un gol cu capul şi a mai ratat o ocazie uriaşă. De neinvins", notează calciotoscano.it. Corriere della Sera il elogiază pe atacantul romăn: "Mutu este inima Fiorentinei. Golul a fost un premiu just pentru prestaţia din teren". Mai mult, site-ul fiorentinanews.com i-a acordat nota 10, numindu-l "cel care luminează intens". Antrenorul Cesare Prandelli spune că este fericit că-l are in echipă pe decarul romăn. "Este un jucător de clasă, cu o mare responsabilitate. Sunt fericit că-l am in echipă pe Mutu şi sunt sigur că el poate deveni golgheterul Seriei A", a declarat după meciul de la Milano Prandelli.

REACŢIE. Atacantul romăn era foarte fericit de reacţiile pozitive la adresa sa. "Sunt fericit că Milanul m-a tratat ca pe un jucător special. Sunt mult mai fericit pentru golul marcat, dar şi pentru jocul echipei. Suntem puternici, dar trebuie să mai creştem. Cănd vom invinge Milanul in deplasare, atunci putem spune că suntem foarte buni", a spus Mutu imediat după meciul de la Milan.

×
Subiecte în articol: sport mutu