x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Mutu, gasit dopat de englezi!

Adrian Mutu, gasit dopat de englezi!

18 Oct 2004   •   00:00

SPORT

Conform unei informatii publicate in Mail on Sunday, Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control antidoping si risca o suspendare de doi ani din competitiile fotbalistice.

S-a dopat Mutu?

Presa internationala sustine ca atacantul roman al lui Chelsea a fost depistat pozitiv la un control antidoping. In cazul in care acest lucru se va confirma, el risca o suspendare de doi ani.
DELIA GOMOESCU

SUSPECT. Adi Mutu are acum o noua problema: e banuit ca ar fi folosit substante interzise
O stire-soc a zguduit ieri presa internationala. Potrivit unui saptamanal englez citat de cotidianul italian Gazzetta dello Sport, Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control antidoping si risca doi ani de suspendare.

LA ANTRENAMENT. "Atacantul roman a fost supus unui test antidoping in urma cu cateva saptamani la baza de antrenament a lui Chelsea de la Harlington. Potrivit legislatiei britanice, jucatorul poate solicita contraexpertiza", scrie Gazzetta dello Sport. Iar agentia Datasport adauga: "Daca rezultatul pozitiv se va confirma, jucatorul risca doi ani de suspendare". Italienii citeaza publicatia britanica Mail on Sunday, editia de duminica a cotidianului Daily Mail. In articolul aparut pe site-ul ziarului englez se face intr-adevar referire la un jucator din Premier League depistat pozitiv, fara a se preciza insa identitatea acestuia si nici clubul la care evolueaza. De asemenea, nici substanta folosita nu este deocamdata cunoscuta.

POZITIE. "Nu este nimic oficial. Cred ca sunt simple speculatii de presa. Victor Becali l-a sunat pe Adi Mutu azi dimineata (n.r. - ieri) si nici el nu stia absolut nimic. Zilele urmatoare vom lua legatura cu Federatia Engleza si cu clubul Chelsea pentru a vedea daca este adevarat sau nu. Deocamdata nu putem comenta absolut nimic", a declarat impresarul Gheorghe Popescu pentru agentia Mediafax.

CHELSEA, INVINSA DE MANCHESTER CITY

Cheslea a pierdut sambata primul meci in actuala editie de campionat, 0-1 pe terenul lui Manchester City. Unicul gol al meciului a fost marcat de Nicolas Anelka, in minutul 11, din penalty. Desi avea probleme de efectiv, tehnicianul portughez nu a pus nici acum baza pe jucatorii "razvratiti". Cu exceptia lui Geremi, care a intrat in ultimele 12 minute in locul lui Ricardo Carvalho, ceilalti protestatari nu au prins nici o secunda. Scott Parker si Cudicini au ramas pe banca, iar Glen Johnson, Robert Huth si Adi Mutu nu au fost convocati. Mourinho avertizase inca de vineri: "Ziua in care Mutu va mai juca la Chelsea e departe. Pentru moment, el nici nu se poate antrena. Membrii staff-ului tehnic trebuie sa lucreze individual cu el, pentru ca jucatorul sa-si imbunatateasca anumite calitati, dar din cauza problemelor medicale pe care le are, nu poate urma aceste programe". Antrenorul i-a intors si "complimentele" lui Mutu, facandu-l pe roman mincinos. "Nu e adevarat ca nu l-am lasat sa se duca la nationala, pentru ca nu puteam face asa ceva."
×
Subiecte în articol: sport mutu