x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adversare - Olanda si-a testat defensiva cu Anglia

Adversare - Olanda si-a testat defensiva cu Anglia

10 Feb 2005   •   00:00

In afara echipei Romaniei, miercuri au disputat partide de pregatire si trei dintre adversarele "tricolorilor" in cursa pentru Mondialele din Germania.


DELIA GOMOESCU

SOLIDARITATE. Olandezul Van Bronckhorst (stanga, in duel cu Phillips) si coechipierii sai au abandonat tricourile portocalii pentru un echipament alb-negru
Olanda, echipa pe care elevii lui Victor Piturca o vor intalni la 26 martie intr-o partida cruciala pentru calificare, a remizat, 0-0 cu Anglia, la Birmingham.

APARARE. Selectionerul "portocalelor", Marco van Basten, s-a declarat multumit de maniera in care jucatorii sai au evoluat in defensiva, mai ales in perspectiva meciului cu Romania. "Ma asteptam ca Anglia sa ne faca probleme pentru ca are o echipa buna, experimentata. Noi eram curiosi sa vedem daca suntem capabili sa ne aparam bine impotriva lor, avand in vedere ca au atacanti rapizi si mijlocasi care paseaza foarte bine. Sunt multumit de modul in care am evoluat in defensiva, lucru care ne da multe posibilitati in vederea partidei de la Bucuresti", a spus Van Basten.

ECHIPA. Pentru confruntarea cu Anglia, selectionerul olandez nu a avut la dispozitie cel mai bun lot, Van Nistelrooy, Van Hooijdonk, Snejder si Robben fiind accidentati. Astfel, tehncianul a trimis pe teren urmatoarea echipa: Van der Sar - Kromkamp, Mathijsen, Boulahrouz, Van Bronckhorst - Landzaat, Heitinga (’62 Van Bommel), Van der Vaart - Castelen (’64 Ugur Yildirim), Kuijt, Makaay.

×
Subiecte în articol: sport