x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Alin Stoica a marcat pentru Bruges

Alin Stoica a marcat pentru Bruges

17 Sep 2004   •   00:00

In afara jucatorilor de la Steaua si de la Dinamo, Alin Stoica a fost singurul roman care si-a trecut numele pe lista marcatorilor in meciurile de joi seara din Cupa UEFA.

DELIA GOMOESCU

REZERVA. Fotbalistul lui FC Bruges a fost introdus pe teren de antrenorul Trond Sollied in minutul 53 si a inscris cu doua minute inainte de final ultimul gol al belgienilor in partida castigata cu 4-0 in fata francezilor de la Chateauroux. Cu acest rezultat, FC Bruges este ca si calificata in grupele Cupei UEFA. Totusi, formatia belgiana ar fi putut invinge cu un scor mult mai mare, daca portarul echipei franceze din liga a doua nu ar fi prins o zi senzationala. Statistica spune ca FC Bruges a trimis peste 30 de suturi spre buturile gruparii din Hexagon.

CEILALTI. Ianis Zicu a jucat pentru AC Parma in ultimele 15 minute ale intalnirii cu Maribor, castigata de italieni cu 3-2, scor care nu rezolva nici pe departe problema calificarii. In schimb, Eugen Trica a fost titular la Litex Loveci, insa echipa sa a fost umilita in Austria, fiind invinsa, 0-5, de Grazer AK. Trica a evoluat doar in prima parte a jocului, fiind inlocuit la pauza. Sorin Botis a fost integralist la Ferencvaros, in timp ce Daniel Chirita (Zenit) si Colceag (Panionios) au fost doar rezerve.

PANCU PREA INDIVIDUALIST

Daniel Pancu a fost integralist la Besiktas in meciul disputat in deplasare cu norvegienii de la Bodo Glimt, scor 1-1. Presa din Turcia a criticat evolutia romanului, considerand ca acesta a fost prea individualist. "Individualismul lui Pancu ne-a facut sa ne smulgem parul din cap", scrie cotidianul Fanatik. Nici ziarul Star nu a inteles jocul romanului: "El nu dadea pase atunci cand trebuia si nu centra atunci cand era cazul". Cotidianul Turkiye scrie ca romanul, care a avut numeroase neintelegeri cu Sergen, a fost certat de antrenorul Vicente del Bosque. Tehnicianul lui Besiktas a precizat ca i-a folosit in atac pe Ibrahim Akin si Daniel Pancu pentru a-l menaja pe John Carew in vederea meciului de maine cu echipa lui Gica Hagi, Galatasaray.

×
Subiecte în articol: sport