x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Am batut-o pe Steaua indirect!"

"Am batut-o pe Steaua indirect!"

05 Oct 2004   •   00:00

Directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea, nu a ramas dator stelistilor, dupa ce acestia s-au bucurat pentru faptul ca Dinamo nu a ajuns in grupele Cupei UEFA.

VICENTIU NEAGOE, DANIEL STAN

Oficialul dinamovist era fericit dupa victoria de la Timisoara, scor 3-2, si, profitand de esecul rivalilor de la Steaua in fata lui "Poli" Iasi, a trecut la contraatac.

IRONII. El a comentat ironic infrangerea gruparii din Ghencea chiar pe teren propriu: "Pentru mine a fost o dubla bucurie duminica seara. Daca Dinamo nu i-a batut in meci direct, a facut-o indirect. Ma refer la faptul ca in formatia ieseana au fost patru titulari care sunt jucatorii lui Dinamo, anume Onut, Cristi Ciobotariu, Pereny si Adrian Cristea". Ultimul va veni din iarna in Stefan cel Mare. "Sper sa inscrie din nou in Ghencea, in retur, la meciul direct", a mai adaugat Borcea.

PRIME. Suparat pe jucatori dupa esecul din Cupa UEFA, "vicele" dinamovist Gigi Netoiu i-a iertat dupa succesul de la Timisoara. In plus, la sugestia sa, prima de joc a fost dublata, fiecare fotbalist urmand a incasa cate 1.200 de dolari.

"Era normal sa fim suparati cu totii. Dar acum asta e! I-am iertat pe jucatori. Mie imi trece repede supararea", a declarat "Comandantul".

POLITIA A IDENTIFICAT VICTIMA

Victima accidentului mortal comis de fundasul dinamovist Adrian Iordache, in urma cu doua saptamani, a fost identificata de politia argeseana. Persoana, care se numeste Emilian Sandu, de 52 de ani, din satul Valea Iasiului, a fost identificata de rude dupa pozele publicate in presa locala. Din declaratiile date de acestea politiei reiese faptul ca Emilian Sandu avea probleme psihice si obisnuia sa plece de acasa mai mult timp fara sa anunte pe nimeni. Asa s-a intamplat si in momentul accidentului, cand victima lipsea de acasa de o saptamana. Dosarul in "cazul Iordache" se afla in atentia Procuraturii.
×
Subiecte în articol: sport