x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Am mari dubii in privinta lui Iordanescu"

"Am mari dubii in privinta lui Iordanescu"

09 Sep 2004   •   00:00

Presedintele lui FC National, Gino Iorgulescu, aflase de ieri la pranz ca "bancarul" Flavius Moldovan a fost scos din echipa pentru meciul cu Andorra, criticandu-l dur pe Anghel Iordanescu.

SORIN ANGHEL

  • Jurnalul National: Domnule Iorgulescu, cat de important este pentru FC National meciul de duminica, cu Dinamo?

    Gino Iorgulescu: Fiecare meci este foarte important, mai ales ca acum intalnim echipa campioana.

  • Este Dinamo mai valoroasa decat FC National?

    Loturile sunt sensibil egale. Ei trec printr-o perioada proasta, care este pe undeva justificata avand in vedere ca s-a acumulat oboseala si vor sa iasa din pasa proasta in care se afla acum, in vreme ce noi trebuie sa ne continuam parcursul bun.

  • Va asteptati la inceputul campionatului ca Nationalul sa ocupe locul intai dupa primele cinci etape?

    Nu ne asteptam, dar speram intr-un inceput bun. La asta au contribuit pregatirea si rezultatele mai slabe ale celorlalte echipe.

    Semne de intrebare

  • Nigerianul Abiodun l-a impresionat pe selectionerul Anghel Iordanescu.

    Au trecut doar cinci etape. Eu am mari semne de intrebare in privinta acestui jucator. Se apropie vremea rea, cu ingheturi, si nu stiu cum o sa se adapteze. Pana sa ajunga in Romania, el a jucat numai in tari cu clima calda.

  • De cand nu a mai avut FC National doi jucatori la echipa nationala?

    De pe vremea lui Florin Halagian. Eu cred ca acum mai erau si alti jucatori care meritau sa fie chemati la echipa nationala.

    Recomandari pentru nationala

  • Ce jucatori?

    Pai eu cred ca Marius Popa putea sa fie chemat in locul lui George Curca. Si Gigel Coman este un jucator de echipa nationala.

  • Gigel Coman e un pic accidentat. Ce sa faca Iordanescu cu el?

    Asa e. Oricum, ce se intampla acum la echipa nationala nu are nici o logica. Caramarin a fost titular in meciul cu Finlanda, iar cu Macedonia nu a fost nici macar rezerva. Flavius Moldovan a fost cel mai bun jucator cu Macedonia, ne-a facut pe toti sa ii uitam pe Chivu si pe Radoi, si acum am aflat ca e scos din echipa ca sa joace Barcauan.

  • La echipa nationala se poate vorbi despre reconstructie sau despre o criza?

    Este o reconstructie, dar nu stiu daca se va finaliza vreodata. Ceea ce se intampla la echipa nationala acum imi da o senzatie de nesiguranta in privinta conducerii tehnice. Am mari dubii in privinta lui Anghel Iordanescu. Daca vrei sa gasesti o formula ideala de joc nu schimbi echipa la fiecare meci, asa cum face el.

    AMINTIRI

    "Sper sa avem parte de arbitraje corecte. Nu vreau sa apar din nou in presa si sa fac declaratii la adresa arbitrilor, si nici nu vreau sa incep sa fugaresc din nou arbitrii pe teren. Daca vom fi lasati sa jucam si arbitrii nu ii vor ajuta pe cei mari, atunci vom avea un cuvant greu de spus anul acesta" - Gino Iorgulescu, presedinte FC National

    POLITICA

    "Noi cautam foarte mult pana alegem un jucator. Ne ajuta si impresarul Marcel Popescu, care colaboreaza cu alti agenti de jucatori din strainatate. Altii prefera sa dea bani foarte multi pentru niste jucatori care atunci cand ajung sa joace in Divizia A dezamagesc foarte mult" - Gino Iorgulescu, presedinte FC National

    IL ACUZA PE CRISTI BALAJ

    Singurul meci pierdut de formatia din Parcul cu Platani in actuala editie a Diviziei A - Burger a fost cel cu Rapid, scor 3-0. "Bancarii" au terminat partida cu un om mai putin pe teren. In minutul 22, "centralul" Cristi Balaj (foto) l-a eliminat pe australianul John Waine Shorj. "Ne dorim sa ne mentinem pozitia din clasament. Sper sa nu intampinam din nou ostilitate din partea arbitrilor, asa cum s-a intamplat la meciul cu Rapid, cand Cristi Balaj l-a eliminat cam usor pe jucatorul nostru. Daca ramaneam in 11 cred ca nu pierdeam", a spus Gino Iorgulescu.
  • ×
    Subiecte în articol: sport naţională echipa