x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ambiţie de brazilian

Ambiţie de brazilian

de Mihai Igirosanu    |    16 Aug 2008   •   00:00
Ambiţie de brazilian

STEAUA – FC ARGEŞ  ●  Arthuro e cu gîndul tot la Galata
Atacantul Stelei, brazilianul Arthuro Bernhardt, a prefaţat meciul din această seară, cu FC Argeş, din Liga 1, însă gîndurile sale se îndreaptă către returul contra lui Galatasaray, care poate duce Steaua pentru a treia oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor.



STEAUA – FC ARGEŞ  ●  Arthuro e cu gîndul tot la Galata
Atacantul Stelei, brazilianul Arthuro Bernhardt, a prefaţat meciul din această seară, cu FC Argeş, din
Liga 1, însă gîndurile sale se îndreaptă către returul contra lui Galatasaray, care poate duce Steaua pentru a treia oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor.

Arthuro a vorbit, totuşi, şi despre partida împotriva piteştenilor. "Sper să am şansa să înscriu chiar de la următorul meci, cel cu FC Argeş. Sper ca suporterii să vină în număr cît mai mare la stadion sîmbătă, e foarte bine să joci acasă cu stadionul plin. Pentru noi toate meciurile sînt vitale, am comis o greşeală în prima etapă la Vaslui, cînd am pierdut, aşa că e obligatoriu să luptăm meci de meci. Toate partidele sînt dificile, indiferent că joci cu Real Madrid sau cu altcineva, concentrarea trebuie să fie aceeaşi. Sînt conştient că va fi destul de greu cu FC Argeş, care se va lupta cel puţin pentru un punct."

CONCENTRARE.
"Chiar dacă după rezultatul din tur putem fi consideraţi favoriţi la calificare, noi nu ne gîndim la asta, surprize există oricînd. E o şansă foarte mare pentru noi. Cu siguranţă, atmosfera din Ghencea va fi mai bună decît cea de la Istanbul, suporterii noştri ştiu să ne încurajeze. Acest lucru ne va ajuta foarte mult, iar noi trebuie să ne facem treaba pe teren, pentru că în tribune spectacolul va fi cu siguranţă asigurat. La Istanbul a fost cel mai dificil meci pentru mine de cînd sînt la Steaua. Turcii au pus presiune, a trebuit să ne apărăm şi să atacăm cu toţii", a mai spus brazilianul.


"Toja şi Abel vor ajuta mult echipa"

Arthuro a analizat şi situaţia din lotul roş-albaştrilor: "Steaua are un lot extraordinar, avînd în vedere că jucăm pe mai multe fronturi. Zapata, Rădoi, Goian sau Dayro Moreno (foto) sînt jucători de mare calitate, de echipă naţională. Nu contează însă neapărat un singur jucător, ci grupul, iar asta face din Steaua o echipă foarte frumoasă şi puternică. Indiferent de sistemul de joc, eu trebuie să mă adaptez foarte repede, la Steaua nu poţi cere mult timp. Dayro Moreno, al doilea vîrf, face o treabă bună şi cred că echipa va intra în curînd într-o dinamică foarte bună a jocului. Toja are nevoie de adaptare, iar asta cere timp. E un jucător valoros, care va ajuta mult echipa. Cu Abel Gomez am vorbit în urmă cu trei-patru săptămîni, m-a întrebat de Steaua, de grup, de oraş, i-am spus lucruri frumoase. Va aduce lucruri bune în joc".

Scandalagiul

Cornel Penescu, patronul adversarei din această seară a Stelei, FC Argeş, a găsit de cuviinţă să se remarce verbal înaintea meciului. "Am informaţii certe că la meciul nostru cu Steaua a fost delegat un arbitru de centru care este foarte apropiat de conducerea din Ghencea, un arbitru care a mai arbitrat şi ajutat pe Steaua. Îi ştiu şi numele. Dacă echipa noastră va fi iar dezavantajată, o voi scoate de pe teren, cu orice risc. Vreau să trag un semnal de alarmă", a declarat acesta. Meciul din Ghencea va fi condus de Teo Crăciunescu.

×
Subiecte în articol: sport steaua