x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ando vorbeste numai pe bani!

Ando vorbeste numai pe bani!

19 Oct 2004   •   00:00

Partida de sambata dintre Dinamo si Gloria a starnit numeroase comentarii. Iritat de modul in care a fost reflectata realitatea de pe teren, antrenorul Ioan Andone a anuntat ca a rupt toate relatiile cu presa.

MARIAN STEFAN

SUPARAT. Dupa meciul cu Gloria Bistrita, "Falcosul" a racit relatiile cu mass-media autohtona
Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai abordabili tehnicieni, Andone s-a schimbat foarte mult de cand a lasat Sportul pentru Dinamo. Cu toate acestea, el si-a conservat relatiile cu mass-media, raspunzand pana ieri tuturor solicitarilor.

AMENINTARI. Comentariile de dupa meciul cu Bistrita se pare ca l-au deranjat insa foarte mult. Antrenorul Andone si-a adus brusc aminte ca face parte din structurile dinamoviste, acolo unde presa a fost tratata de multe ori cu spatele, si a reactionat pe masura. "O sa am eu grija de ziaristi de-acum incolo! Toate interviurile vor fi contra cost!", a afirmat el in timpul emisiunii "Recursul etapei" de duminica seara.

POZITIE. Aflat la primul gol pentru Dinamo in acest sezon, capitanul Florentin Petre a vorbit, in numele echipei, despre meciul cu Gloria. "Daca suntem acuzati de ceva, e o rautate la adresa noastra. Important este ca am luat cele trei puncte si suntem la a patra victorie consecutiva in campionat. Nu am intrat in lupta pentru titlu", a spus Petre pentru site-ul oficial.

BOTEZ

Duminica seara, dinamovistii au petrecut la Clubul Elite. Atacantul Adrian Mihalcea si-a botezat fetita, Andreea, nasii micutei fiind Catalina si Florentin Petre impreuna cu Vlad Munteanu si Andreea Oros. Conducerea clubului a fost reprezentata doar de catre Cristian Borcea si de antrenorul Ioan Andone, desi au fost asteptati si presedintele Badea sau vicepresedintii Netoiu si Cohn. Programul artistic a fost asigurat de Maria Dragomiroiu, de Pepe si de actorul Mihai Mitoseru. Printre invitati s-au numarat Ionut Lupescu si Gheorghe Mihali, foarte buni prieteni cu Mihalcea.

SCANDAL

Colaborarea dintre echipa mare si "satelitul" Dinamo II a inceput sa sufere. Nemultumiti de statutul de rezerva la prima echipa, cativa jucatori si-au exprimat intentia de a nu mai raspunde convocarilor la formatia pregatita de Cornel Talnar. Luati pentru Dinamo, Baltoi, Claudiu Dragan, Burca, Vlad Munteanu sunt cei mai cunoscuti fotbalisti care nu-si mai gasesc locul in formatia lui Andone. Astfel, ex-constanteanul Baltoi a afirmat ca este decis ca in iarna sa paraseasca gruparea campioana, deoarece antrenorul primei echipe nu i-a oferit nici o sansa.

×
Subiecte în articol: sport