x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone prezinta astazi raportul

Andone prezinta astazi raportul

19 Dec 2004   •   00:00

Dupa cele doua sedinte in care s-au aprobat si stabilit criteriile de functionare a noii societati pe actiuni, oficialii "cainilor" urmeaza sa se intalneasca astazi pentru a stabili strategia viitorului sezon.

DANIEL STAN

DA SOCOTEALA. Andone va da explicatii
RAPORT. In cadrul sedintei de astazi, antrenorul Ioan Andone va iesi "la tabla", urmand sa prezinte un raport privind rezultatele echipei in sezonul de toamna. "S-a inceput destul de prost, insa pe parcurs ne-am revenit. Suntem pe locul 2, la 6 puncte de Steaua, si in semifinalele Cupei. Teoretic, sunt sanse sa ne indeplinim obiectivul propus in vara, anume eventul", a declarat tehnicianul campioanei.

ACTIONARI. Conform spuselor unor oficiali importanti ai "cainilor", vicepresedintele Gigi Netoiu si directorul executiv Cristi Borcea, Dinamo va avea cel mai mare buget din Divizia A, in jur de 8 milioane de dolari. Din vechea organigrama a Consiliului de Administratie si a Comitetului Director nu vor mai face parte Petre Badea si Constantin Toma. In schimb, a fost cooptat omul de afaceri Florin Busca, patronul firmei Romprest.

VA FI IERTAT SEMEGHIN?
Pus pe lista celor disponibilizati din motive disciplinare, Dorin Semeghin a avut mai multe intrevederi cu directorul executiv Cristi Borcea, fiind foarte posibil ca oficialii dinamovisti sa ia in discutie si situatia fundasului stanga. "Intr-adevar, a avut probleme extra-fotbalistice, insa profesional nu i se poate reprosa nimic. Se poate spune ca a fost unul dintre cei mai constanti fotbalisti de-a lungul acestui an. Aproape sigur, totul va depinde de decizia antrenorului Ioan Andone", a declarat unul dintre conducatori.

×
Subiecte în articol: sport