x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antrenamente permise

Antrenamente permise

04 Feb 2005   •   00:00

Federatia Engleza de Fotbal sustine ca in nici un caz nu a cerut ca FIFA sa-l opreasca pe Adrian Mutu sa se antreneze cu Juventus.

DELIA GOMOESCU

PRECIZARE. FA spune ca nu s-a bagat peste decizia FIFA, iar Mutu are voie sa se antreneze cu Juventus
COMUNICAT. "La Comisia de Disciplina din data de 4 noiembrie 2004 Adrian Mutu a fost suspendat din toate activitatile legate de fotbal pentru sapte luni, jucatorul trebuind sa urmeze un program de educare si reabilitare. Dupa anuntarea deciziei, a fost facuta o cerere la FIFA pentru a aplica sanctiunea la nivel mondial. FIFA a hotarat ca suspendarea este valabila doar la meciuri, in concordanta cu propriul Cod Disciplinar. FA nu a protestat niciodata fata de decizia FIFA si nici nu a solicitat forului mondial sa extinda conditiile sanctiunii", se mentioneaza intr-un comunicat al FA.

REABILITARE. Altfel, site-ul BBC scrie ca Mutu a inceput perioada de reabilitare de doua saptamani la clinica Sporting Chance. "A avut de ales sa petreaca la noi una sau doua saptamani. A ales doua, ceea ce este fantastic. Va urma un program care va contine sedinte de psihoterapie, yoga, terapie de grup si antrenament individual", a spus seful clinicii, Peter Kay, cel care s-a ocupat de Mutu inca de la inceputul scandalului. Kay a adaugat ca Adrian si Alexandra au participat in toamna trecuta, in secret, la patru sedinte de consiliere, care i-au ajutat sa-si regaseasca armonia in cuplu.

×
Subiecte în articol: sport