x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Apulum - Pelici nu se intoarce

Apulum - Pelici nu se intoarce

14 Mar 2005   •   00:00

Dupa umilitoarea infrangere de duminica in fata Sportului, antrenorul lui Apulum Alba-Iulia, Alexandru Pelici (foto), si-a prezentat demisia.

VICENTIU NEAGOE, LUCIAN DOBRATER

El a confirmat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu se va razgandi asupra hotararii si ca spera ca fosta sa echipa sa evite retrogradarea. "Decizia mea este irevocabila. Nu ma mai poate intoarce nimeni, nu ma poate tine Malusel cu forta aici. Imi dau seama ca nu mai are rost sa continuu, erau alte conditii in toamna, cand am revenit la echipa", a punctat Pelici.

SOLIDAR. Antrenorul secund al ardelenilor, Alin Artimon, ar putea prelua conducerea echipei, dar are nevoie de aprobarea fostului tehnician pentru aceasta. "Eu vreau sa-l conving sa revina, iar daca nu reusesc, astept sa-mi spuna ce sa fac. Conteaza mai mult pentru mine cuvantul dat lui Alex decat sa raman antrenor in Divizia A", a spus Artimon, care este dorit si de jucatori. Presedintele lui Apulum, Viorel Malusel, a declarat ca spera in continuare ca Pelici sa se razgandeasca. "Voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a-l determina sa se razgandeasca. Trebuie sa ducem la bun sfarsit acest campionat si sa ne salvam de la retrogradare", a concluzionat Malusel.

×
Subiecte în articol: sport