x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport APULUM RAPID - RAPID 1-1 / Golurile portarilor

APULUM RAPID - RAPID 1-1 / Golurile portarilor

18 Oct 2004   •   00:00

Rapidistii au "smuls" ieri un punct la Alba Iulia (1-1), dupa ce au fost condusi in urma unui autogol nefericit al lui Dolha.

LUCIAN DOBRATER - Alba Iulia

Norocul giulestenilor s-a numit portarul ardelean Turcas, care a irosit, cu 3 minute inainte de final, munca lui Apulum, primind un gol de toata rusinea.

SATISFACUTI. Dupa o partida in care a avut doar doua ocazii mai clare, giulestenii s-au considerat multumiti cu rezultatul. "Puteam sa obtinem mai mult, dar si sa pierdem tot. A fost un meci de Dosarele X", a declarat dupa joc antrenorul Razvan Lucescu, referindu-se in special la conditiile atmosferice in care s-a desfasurat cea de a doua repriza, ploaie torentiala si vant puternic. Antrenorul Rapidului a spus ca echipa sa are o anumita teama la jocurile din deplasare, unde nu reuseste aceleasi prestatii ca pe stadionul de sub Podul Grant. "Nu suntem in criza, dovada ca suntem pe locul al doilea in clasamentul adevarului, iar daca invingeam la Alba Iulia eram chiar pe primul loc. Deocamdata, suntem in fruntea clasamentului si ne vom lupta in continuare pentru titlu", a mai precizat Lucescu Jr.

×
Subiecte în articol: sport