x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Arpad Paszkany: "Liga Campionilor este din alt film"

Arpad Paszkany: "Liga Campionilor este din alt film"

27 Sep 2008   •   00:00

Dacă reuşeam să înscriem mai repede, altfel ar fi stat lucrurile. Urmează meciul cu Chelsea şi ne gîndim la asta acum. Liga Campionilor este din alt film




"Dacă reuşeam să înscriem mai repede, altfel ar fi stat lucrurile. Urmează meciul cu Chelsea şi ne gîndim la asta acum. Liga Campionilor este din alt film. Derby-urile din campionatul intern sînt foarte rar spectaculoase pentru că se pune accent pe scor. Oricum, eu cred că principala favorită la titlu este Dinamo. Anul trecut au avut un sezon slab şi vor face totul pentru a-şi lua revanşa!" a spus Paszkany.

Trombetta: "Am dominat clar, încă putem lua titlul"
"Puteam mai mult, îmi pare rău. După prestaţia elevilor, se confirmă faptul că putem să câştigăm campionatul. Sunt mulţumit de prestaţia tuturor băieţilor, toţi au dat sută la sută. Am făcut şi câteva erori în faza de finalizare. În prima repriză Steaua a jucat puţin mai bine, dar în partea a doua am stat aproximativ 35 de minute în jumătatea Stelei, însă nu am fost lucizi la finalizare", a spus Maurizio Trombetta.

Iuliu Mureşan: "Nu m-a întrebat nimeni de la Steaua de Fabbiani"
"A contat cine a greşit mai puţin. Echipa are valoare, dacă aveam noroc puteam cîştiga. A fost cineva de la Chelsea să ne vadă, deci nimeni nu ne mai ia consideră o outsideră. Momentan, avem mai multe şanse de calificare în optimile Champions League pentru că am obţinut o victorie, iar Steaua are 0 puncte!", a spus Mureşan.

Culio: "Steaua nici n-a mişcat în repriza a doua"

"A fost un egal care ajută ambele echipe. Steaua a jucat bine în prima repriză, dar apoi i-am dominat clar, iar ei au avut o singură ocazie în partea a doua, la o greşeală a noastră. Trebuie să ne punem pe picioare ca să reuşim să scoatem măcar un punct cu Chelsea în Liga Campionilor. Trebuie să marcăm măcar un gol englezilor!" a declarat Culio la RTV.


Tony: "CFR şi Steaua joacă cel mai bine, iar Dinamo e pe primul loc  "

"A fost meci frumos, echilibrat, dar CFR a jucat mai bine ca Steaua, chiar daca şi ei au evoluat bine. La 1-0 a fost greu să ne revenim, însă am avut şi o bară, iar Zapata a prins o zi foarte bună. Astăzi trebuia să câştige totuşi CFR, nu mi se pare corect rezultatul final. Am jucat mai bine decât adversarii noştri. Acasă trebuie să câştigăm toate meciurile de acum înainte, chiar dacă astăzi n-a vrut să intre mingea-n poarta".

×
Subiecte în articol: sport steaua