x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ashleigh Barty este pregătită să devină mamă pentru prima dată

Ashleigh Barty este pregătită să devină mamă pentru prima dată

de Redacția Jurnalul    |    06 Ian 2023   •   19:00
Ashleigh Barty este pregătită să devină mamă pentru prima dată
Sursa foto: Hepta

Ashleigh Barty a postat vineri pe rețelele de socializare un mesaj prin care dă de înțeles că va deveni mamă pentru prima dată. Anunțul vine la o saptămână înainte de Australian Open și la 10 luni de la retragerea sa din activitate, în martie anul trecut.

Mulți specialiști au speculat că Barty ar putea totuși să revină în circuitul mondial de tenis feminin, dar ea și-a ținut promisiunea, căsătorindu-se cu iubitul ei Garry Kissick și jucând și golf, înainte de a anunța noul membru al familiei.

La începutul acestei săptămâni, Barty a mers la Cupa United din Brisbane pentru a o saluta pe Iga Swiatek, actualul număr 1 mondial, cea care a înlocuit-o pe Barty în fruntea clasamentului WTA.

În cursul zilei de vineri, fosta lideră a postat pe Twitter o poză în care apare câinele său, numit Origi, după fostul atacant al lui Liverpool, și o pereche de pantofiori de copii, fotografia fiind însoțită de textul:

„2023 va fi cel mai bun an de până acum", a scris Barty. „Suntem atât de entuziasmați pentru noua noastră aventură. Origi este deja sora mai mare protectoare".

Postarea a fost preluată imediat de Australian Open, care alături de urările primite de la alți fani, a scris „Ne bucurăm foarte mult pentru tine @ashbarty. Felicitări!”

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ashleigh Barty