x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Asteptare pe Bega

Asteptare pe Bega

17 Ian 2005   •   00:00

Vehiculata in ultimul timp, intentia aducerii lui Cosmin Olaroiu in functia de antrenor principal al lui "Poli" Timisoara este aproape de materializare.

VICENTIU NEAGOE

AVENTURA. Dupa ce candva a antrenat Steaua, Olaroiu se retrage in provincie
PLANURI. Consilierul companiei Balkan Petroleum, Marin Anton, a declarat ca totul se va lamuri azi. "Avem planuri mari la Timisoara. Il vrem pe Olaroiu pe banca, dar acesta este inca retinut de Gino Iorgulescu", a spus reprezentantul patronatului. Cum tehnicianul Nationalului ar urma sa vina impreuna cu trei jucatori (Caramarin, Gigel Coman si Fl. Moldovan), presedintele gruparii din Cotroceni va incasa suma de un milion de dolari. "Nu e nici o problema daca-mi vor da banii. Eu nu-l retin pe Oli. Daca va pleca, voi aduce un italian", a zis ieri Iorgulescu.

CONFUZ. La nivelul lotului insa situatia de acum este destul de neclara. Fara un antrenor care sa faca un program concret, banatenii n-au perfectat nici un stagiu de pregatire, existand si restante financiare destul de mari. Totusi, jucatorii il asteapta cu interes pe Olaroiu, mai ales ca venirea acestuia ar limpezi lucrurile: "Speram ca in momentul in care va veni Oli sa ne luam si noi banii".

×
Subiecte în articol: sport