x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Astra Ploieşti contra FRF

Astra Ploieşti contra FRF

de Daniel Stan    |    11 Noi 2009   •   00:00
Astra Ploieşti contra FRF
Sursa foto: /AGERPRES

Oficialii ploieştenilor anunţaseră că echipa nu se va prezenta la meciul din "sferturi" cu Dinamo, deoarece partida fusese programată la data de 25 noiembrie. Ieri s-a decis să se joace la 19 noiembrie.



Iniţial, FRF, organizatoarea Cupei României, decisese la tragerea la sorţi ca partidele din "sferturi" să se dispute la 17 şi la 18 noiembrie. Luni însă s-a hotărât ca partida Astra Ploieşti - Dinamo să se dispute o săptămână mai târziu, la 25 noiembrie, lucru care i-a iritat pe oficialii grupării ploieştene. "Poate am devenit incomozi sau poate nu suntem consideraţi egalii celorlalţi. Suntem decişi să nu ne prezentăm la meciul cu Dinamo, chiar dacă ştim că riscăm foarte mult, poate chiar excluderea. La tragerea la sorţi s-a stabilit ca meciurile să se joace la 17 şi la 18 noiembrie. Din moment ce noi jucăm la 21 sau la 22 cu Steaua, iar la 27 sau la 28 cu Oţelul Galaţi, ne considerăm total dezavantajaţi să jucăm cu Dinamo la 25", a declarat directorul sportiv al Astrei Ploieşti, Costel Lazăr. Protestul ploieştenilor nu a rămas fără ecou, FRF revenind ieri asupra deciziei, iar meciul Astra - Dinamo se va disputa joi, 19 noiembrie. Celelalte jocuri sunt programate astfel: FC Braşov - Gloria Bistriţa (marţi, 17 noiembrie), FC Vaslui - Internaţional Curtea de Argeş şi Universitatea Craiova - CFR Cluj (ambele - miercuri, 18 noiembrie).

Probleme pentru "câini"

Finalul de sezon a devenit mai complicat pentru tehnicienii dinamovişti, după ce Torje şi Alexe s-au accidentat serios în partida cu Rapid. Astfel, Torje a efectuat o ecografie, iar verdictul medicilor a fost leziune fibrilară la coapsa stângă, mijlocaşul urmând să stea cel puţin o lună pe bară. La rândul său, tânărul Alexe va lipsi trei săptămâni, fiind diagnosticat cu entorsă la genunchiul stâng. Următorul meci al "câinilor" din Liga 1 cu FC Timişoara, din deplasare, programat iniţial la 21 noiembrie, se va juca luni, 23 noiembrie.

×
Subiecte în articol: sport