x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Atac dur la Bölöni

Atac dur la Bölöni

03 Mar 2005   •   00:00

Gigi Becali l-a atacat ieri pe Ladislau Bölöni, deoarece antrenorul lui Rennes declarase ca Andrei Cristea valoreaza doar 200 de mii de dolari.

IONUT PADURARU












PARERE. Bölöni a spus ca Andrei Cristea valoreaza 200.000 de dolari, mult mai putin decat cere Steaua


Totul a plecat de la un interviu acordat de fostul selectioner in urma cu cateva zile, in care spunea ca ar fi interesat sa-l transfere pe Cristea la Rennes, dar numai daca pretul atacantului ar fi de 200.000 de dolari.

TRADATOR. "Bölöni sa-si vada de fotbalul lui din Ungaria si din Franta. E un tradator. A plecat de la nationala la greu, pentru bani mai multi", a spus Becali, care l-a mai catalogat pe Bölöni drept "bozgor" si "jigodie". Patronul Stelei l-a contrazis si pe Walter Zenga, care spusese ca jucatorii romani nu pot pleca in strainatate pentru sume foarte mari. "Zenga crede ca nu se pot vinde jucatori romani pe 10 milioane de euro, eu vreau sa-i demonstrez ca greseste. Ia sa intram in Liga Campionilor, sa mai dea Cristea niste goluri, si sa vedeti cum luam 30-40 de milioane pe el", a spus Becali.

ACUZE. Presedintele FC Steaua nu i-a uitat nici pe Dumitru Dragomir, spunand ca va fi de acord cu amanare meciului cu Gloria, programat intre cele doua partide cu Villarreal, doar daca Jean Padureanu va dori asta: "Sa vedem daca Dragomir il va apara acum, pentru ca Jean Padureanu reprezinta cluburile mici, care il voteaza de fiecare data".












TEMERI


Mihai Stoica, presedintele executiv al Stelei, a declarat ieri ca se teme ca partida cu Gloria nu va fi amanata. "Capata contur un zvon, conform caruia solicitarea noastra va fi respinsa, si atunci ar fi evident ca anumite interese obscure dicteaza viitorul fotbalului nostru. Chiar avem nevoie de aceasta amanare, nu este un moft. La Bistrita nu este aeroport si am pierde cel putin o zi", a spus Stoica.















TRANSFERURI






Desi nu a venit ieri in Bucuresti pentru a fi prezentat oficial, asa cum se anuntase, fundasul bacauan Dorin Goian (foto) va fi transferat in Ghencea pana la inceperea returului, conform declaratiilor lui Gigi Becali. "M-am inteles cu Sechelariu, dar inca nu s-au perfectat actele. Putem spune ca este jucatorul Stelei", a spus Becali. Patronul Stelei a adaugat ca in aceasta perioada va mai veni inca un jucator, mijlocasul australian John Wayne Shroj, de la FC National, desi declarase in urma cu cateva saptamani ca nu mai doreste straini in echipa.















ADVERSAR


Villarreal, adversara Stelei din optimile Cupei UEFA, a trecut pe locul 3 in Spania dupa victoria, scor 2-1, cu Real Mallorca, golurile fiind marcate de Figueroa (62), Forlan (84), respectiv Javi Venta (16), in proprie poarta. Antrenorul Manuel Pellegrini a folosit formula: Reina - Venta, Gonzalo, Pena, Arruabarrena - Cazorla, Senna, Riquelme, Sorin (55 Josico) - Jose Mari (55 Figueroa), Forlan (88 Arzo).








×
Subiecte în articol: sport