x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Atletico a pus ochii pe Marica

Atletico a pus ochii pe Marica

04 Oct 2004   •   00:00

Spaniolii au vrut sa-l aduca pe roman la Madrid in pauza din iarna. Patronul Rinat Ahmetov le-a taiat insa avantul, spunandu-le ca Marica nu e de vanzare.

Sahtior Donetk a fost spulberata saptamana trecuta de Barcelona, lucru care nu i-a impiedicat insa pe spanioli sa-l remarce pe Ciprian Marica. Atacantul "minerilor", comparat de cotidianul iberic ABC cu vedeta lui Real Madrid, brazilianul Ronaldo, a intrat in vizorul celeilalte mari echipe din capitala Spaniei, Atletico Madrid. OFERTA. Se pare ca oficialii spanioli ar fi fost gata sa negocieze transferul romanului inca din aceasta iarna, insa elanul lor a fost taiat brusc de presedintele lui Sahtior, miliardarul Rinat Ahmetov, care ar fi spus raspicat ca jucatorul nu este de vanzare. Nu este exclus insa ca responsabilii gruparii iberice sa insiste, avand in vedere ca Atletico s-ar putea desparti in curand de Fernando Torres, fotbalist care este asaltat de oferte de la echipe mari europene.

ANIVERSARE. Marica a implinit sambata 19 ani, dar nu prea a avut timp de petrecere, elevii lui Mircea Lucescu aflandu-se in cantonament in vederea meciului pe care Sahtior l-a disputat aseara la Kiev impotriva lui Obolon. Prevazator, el isi scosese deja la restaurant prietenii romani, chiar dupa meciul cu Barcelona. N-au fost uitati nici ceilalti coechipieri, care au fost "indulciti" cu cate o felie de tort.

PRECEDENT

Clubul din Madrid tocmai s-a despartit in vara de un alt jucator roman, Cosmin Contra. Perioada petrecuta de el la gruparea spaniola nu a fost insa una dintre cele mai fericite. Dupa ce a fost cedat in Anglia la West Bromwich, fundasul roman a declarat ca este dezamagit de comportamentul responsabililor echipei. Altfel, parcursul lui Atletico in actuala editie de campionat pastreaza coordonatele sezonului trecut. Dupa primele 6 etape, echipa lui Cesar Ferrando a totalizat 10 puncte. In ultima partida, Atletico a pierdut sambata seara, 0-1 pe terenul lui Real Sociedad.

×
Subiecte în articol: sport