x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Atunci sa joace Postasu’ atacant!"

"Atunci sa joace Postasu’ atacant!"

28 Ian 2005   •   00:00

Patronul oltenilor ii acuza pe suporterii Universitatii pentru faptul ca jucatorii oferiti de Dinamo in schimbul lui Plesan n-au mai vrut sa vina in Banie.

MARIO MORCOV, DRAGOS STOICA

SUPARAT. Dinel Staicu pune declinul Craiovei pe seama suporterilor olteni
Jurnalul National: De ce ati venit cu mana goala de la Dinamo?
Dinel Staicu: Li s-a facut frica jucatorilor pe care ii voiam sa mai vina la noi cand au auzit ce se intampla la Craiova. Cum este posibil ca o parte din galerie sa inceapa amenintarile, cand fotbalistii respectivi nici nu semnasera?

Il vreau pe Grigorie de doi ani

Ce jucatori vi s-au oferit?
Initial, cei de la Dinamo au dorit sa ne dea trei oameni, pe Tames, Vlad Munteanu si Baltoi. Dupa ce Danciulescu a plecat in China, s-au razgandit cu Baltoi si ni l-au oferit pe Tibor Moldovan. Tames si Munteanu au zis insa ca nu vor la Craiova, iar atunci a ramas varianta cu Grigorie si Moldovan. Cei doi erau dispusi sa vina: pe Fane eu il doresc de cand am preluat echipa, iar Moldovan nici nu a clipit cand a auzit.

Cu plecarea lui Plesan cum a fost?
Oficialii lui Dinamo au inteles ca Plesan nu doreste sa vina la ei. Totusi, au fost de acord sa ii dea cu imprumut pe Grigorie si Moldovan, pana la vara, cu drept de optiune si fara sa-l mai ia pe Plesan, iar la finalul campionatului stateam de vorba din nou.

Nu veti mai aduce nici un jucator?
Pai cine din tara mai vrea sa vina la Craiova? Nimeni! O sa-l iau pe Postasu’ atacant, ca tot am vazut ca-i place lui sa intre pe teren! Nu-i admisibil ce se intampla la Craiova de cativa ani buni incoace! Suporterii nu vor pe nimeni. O sa vada ei ce fotbalisti am ratat din cauza lor, cati bani se vor lua pe cei doi mai tarziu. Asta e rasa noastra, a oltenilor, suntem niste betivi, niste prosti si niste dobitoci!

CALIN VREA IN BANIE
La antrenamentul de ieri al Universitatii a aparut si Augustin Calin, care va pleca azi in Antalya alaturi de olteni. Lotul complet care se va deplasa in Turcia este format din: Guso, Banica (portari), M. Iordache, Daouda, Moti, Feleaga, L. Dobre, Jovanovici, Bordeanu, Bundea, Papura, Plesan, Buhus, L. Preda, Borbely, Cl. Dragan, I. Iordache, Murgan, Vigariu, Stoianof, Lutu, Curteanu, Dananae si Calin.
×
Subiecte în articol: sport