x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bölöni este afectat

Bölöni este afectat

17 Sep 2004   •   00:00
Bölöni este afectat

Ghinionul s-a oprit din nou in dreptul lui Marius Niculae. Chinuit doi ani de accidentari grave, "Sageata" parea sa fi revenit in circuit, mai ales dupa "dubla" inregistrata in victoria Romaniei din Andorra. N-a fost asa, Marius accidentandu-se din nou la antrenamentele lui Sporting Lisabona.

CATALIN FAINISI

Tot al cincilea metatarsian i-a provocat probleme, insa acum este vorba de cel de la piciorul stang. Nu este fractura, e doar o fisura, care il va tine pe roman departe de gazon cel putin sase saptamani.

COMPASIUNE. Unul dintre cei mai afectati de reaccidentarea lui Niculae este fostul sau antrenor de la Sporting Lisabona, Ladislau Bölöni. "E mare pacat ca lui Marius i se intampla toate astea si sunt foarte trist pentru el. Trebuie sa-si adune toate fortele si sa iasa din situatia asta", a declarat tehnicianul lui Rennes. "E prea mult ce mi se intampla", a spus Marius Niculae, care iese din calcule pentru meciul cu Cehia de la Praga, din 9 octombrie.

INCREDERE. Bölöni considera ca "Sageata" este un jucator talentat, care nu-si va pierde calitatile, in ciuda accidentarilor succesive. "A pierdut mult timp cu aceste probleme, dar valoarea sa nu va fi diminuata din acest motiv. Niculae este un jucator cu caracter, forta si un picior stang destul de interesant. Toate astea se vor pastra si sunt sigur ca va reveni la momentele bune", a conchis Loti.

×
Subiecte în articol: sport