x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Baciul" nu va candida in 2006

"Baciul" nu va candida in 2006

13 Ian 2005   •   00:00

Doi componenti ai "generatiei de aur", Gica Popescu si Ionut Lupescu, au anuntat ca nu sunt interesati de presedintia federatiei si nu vor candida la alegerile din 2006.

OCUPAT. Gica Popescu sustine ca este implicat in proiecte mai importante decat conducerea fotbalului romanesc
ALTE PRIORITATI. "M-au afectat declaratiile domnului Mircea Sandu referitor la faptul ca ma vede inlocuitor in fruntea federatiei. Repet, nu doresc sa fiu presedinte al federatiei in 2006, am alte prioritati. L-am sunat personal pe Mircea Sandu si i-am spus sa nu mai insiste", a declarat Gica Popescu. Referitor la scindarea dintre unii componenti ai "generatiei de aur" in tabere "pro" si "contra" Mircea Sandu, fostul international a precizat: "Nu au fost decat opinii diferite si fiecare are dreptul sa spuna ce gandeste".

ACUZE. Spre deosebire de Popescu, Ionut Lupescu a fost destul de acid la adresa lui Mircea Sandu. "A gresit cand a spus ca noi trebuia sa dam din primele noastre pentru copii si juniori. In 1994, la o sedinta a Comitetului Executiv, cand s-au negociat primele, pe langa fotbalisti, au luat bani si foarte multi membri ai comitetului. Nu dau nume. Si au luat destul, aproape cat noi. Acei bani ar fi trebuit redirectionati la centrele de copii si juniori", a incheiat "Kaiserul". (Daniel Stan)

IRONII
Fostii internationali au precizat ca s-au simtit extrem de jigniti atunci cand li s-a sugerat sa faca ucenicie la Federatia Romana de Fotbal, Lupescu fiind chiar ironic. "Eu am facut ucenicia in Germania si cred ca asta spune totul despre mine. In plus, de cand sunt la AFAN, am participat la mai multe sedinte din cadrul FRF si, sincer, mi-am dat seama ca nu prea ai ce sa inveti de acolo." Cel poreclit "Kaiserul" a mai completat: "Stim cu totii ce se intampla pe la diviziile B si C. Mai bine s-ar ocupa de aceste sectoare".

×
Subiecte în articol: sport