x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Badea, stapan la "Stiinta"

Badea, stapan la "Stiinta"

29 Sep 2004   •   00:00

Chiar daca oficial de antrenamentele Universitatii se ocupa interimarul Eugen Neagoe, ajutat de George Bita si Silviu Lung, apropiati ai patronului Dinel Staicu sustin ca de fapt Pavel Badea va superviza sedintele de pregatire ale "juvetilor".

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

BADEA. Mai mult, azi se va anunta oficial faptul ca Pavel Badea devine manager general al Universitatii si se va ocupa atat de destinele clubului, cat si de cele ale echipei. Oricum, "alb-albastrii" s-au antrenat ieri-dimineata dupa un program stabilit de presedinte, iar de acum inainte "Badita" si Neagoe se vor consulta in privinta lotului cu care se vor aborda meciurile.

SOLUTII. Totusi, presedintele executiv a spus ca a luat legatura cu doi dintre cei trei tehnicieni propusi lui Dinel Staicu pentru a prelua Universitatea, Victor Piturca si Basarab Panduru. La Ionut Popa s-a renuntat, acesta semnand ieri cu Politehnica Iasi. Daca Victor Piturca a refuzat orice tratative anuntand ca pana la iarna nu vrea sa antreneze, Basarab Panduru asteapta inca un telefon de la Staicu, reprezentand o alternativa serioasa pentru banca "Stiintei".

OFERTE

Desi era dorit in Banie refuzand, cel putin pana in iarna, oferta lui Badea, este putin probabil ca Victor Piturca sa antreneze "Stiinta" in viitor. El este suparat pe modul cum au fost tratati Stefan Iovan si Gabi Boldici cand au preluat echipa. Conform presedintelui LPF, "Piti" are o oferta de 1,2 milioane de dolari dintr-o tara araba, careia este tentat sa-i dea curs. In plus, referitor la a doua varianta pentru banca Universitatii, Basarab Panduru, presedintele Craiovei, Pavel Badea, a spus: "Am vorbit cu Basarab, i-am spus de intentiile noastre si acum astept ca domnul Staicu sa ia legatura cu el. Nu pot spune cand se va sti exact", a spus olteanul. Acesta a mai afirmat ca l-a pus in tema pe Panduru de problemele existente la Craiova, de mass-media locala, raspunsul acestuia fiind cel obisnuit: "Nici o problema, ma descurc eu cu ei, indiferent de cat de ai dracului sunt!".

×
Subiecte în articol: sport