x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Bancarul" Mihai Panc e noua tinta a lui Cartu

"Bancarul" Mihai Panc e noua tinta a lui Cartu

27 Ian 2005   •   00:00

Presedintele Viorel Ilinca nu sta degeaba in Cipru, ci incearca prin orice mijloace sa-i aduca lui Cartu fundasul central solicitat, ultima achizitie pe care si-ar mai dori-o antrenorul la FC Arges.

ANDREI NICOLESCU

Profitand de faptul ca FC Arges este cazata in acelasi hotel cu FC National, Ilinca a demarat discutiile pentru aducerea la Pitesti a fundasului central al bancarilor, Mihai Panc. Cei doi au lucrat impreuna timp de trei ani, in Divizia B, la Extensiv Craiova. Drumurile lor s-au despartit in momentul in care fundasul a fost luat de Victor Piturca la Steaua. Dupa doar patru meciuri jucate in Ghencea, Mihai Panc a fost cedat la FC National.

NEGOCIERI. Tratativele sunt purtate chiar in Hotelul Beau Rivage de la Larnaca, dar un cuvant decisiv il va avea presedintele Gino Iorgulescu, care se afla in Romania. Cartu si Ilinca ar putea primi din nou ajutor de la Gigi Netoiu, care intr-un an a adus opt jucatori la FC Arges. "Comandantul" este in relatii bune cu Iorgulescu, pe care ar putea sa-l convinga sa-i dea drumul resiteanului sa vina la Pitesti.

NEGRU
Cristi Negru, ultima oara la Otelul, a fost plecat timp de o saptamana in Antalya pentru a trata transferul la o echipa ruseasca. Fotbalistul s-a intors fara nici un raspuns si se antreneaza in aceste zile cu Dacia Mioveni, la recomandarea fostului sau antrenor de la Otelul, Sorin Cartu. Negru a vorbit telefonic cu actualul antrenor al Argesului, care i-a promis ca-l va lua sub comanda sa cu doua conditii: daca este pus la punct cu pregatirea si daca este sanatos.

×
Subiecte în articol: sport