x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Baschet - Asesoft, in primele 8

Baschet - Asesoft, in primele 8

17 Feb 2005   •   00:00

Campioana Romaniei la baschet, Asesoft Ploiesti, s-a calificat in finala Conferintei de Sud a FIBA Europe Cup, dupa ce a invins miercuri seara, cu scorul de 71-65 (32-34), formatia cipriota Apollon Limassol.

OMAGIU. Desi a fost condusa la pauza, Asesoft, care a fost incurajata frenetic de 3.000 de spectatori, a revenit in partea a doua a meciului, mai ales datorita reusitelor sarbilor Bulatovici (24 de puncte) si Krasici (15 puncte). Ploiestenii au dedicat aceasta performanta fostului lor coechipier, Toni Alexe, decedat in urma cu aproape o luna intr-un tragic accident de circulatie, la putin timp dupa calificarea in faza finala a competitei. Chiar si capitanul lui Apollon a depus un buchet de flori in memoria celui disparut prematur.

FINALA. In finala turneului Conferintei de Sud, Asesoft a intalnit aseara formatia turca Banvit Balikesir. Indiferent de rezultatul inregistrat, Asesoft si Banvit vor evolua in faza paneuropeana a FIBA Europe Cup, unde vor intalni primele doua clasate in conferinta de nord, Dinamo Moscova si Lokomotiv Rostov (ambele din Rusia), si alte patru formatii din conferinta de vest si centrala: Mlekarna Kunin (Cehia), Albacomp Szekesfehervar (Ungaria), BC Boncourt si Benetton Fribourg (ambele din Elvetia). (Ionut Paduraru)

×
Subiecte în articol: sport