x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bataie de joc!

Bataie de joc!

13 Oct 2004   •   00:00

Desi ar fi trebuit sa ofere un moment de sarbatoare, pe masura unui final de campionat, Raliul Moldovei nu face altceva decat sa ofere o repetare a episodului trist de la Targu Neamt.

Daca prima etapa moldava a adus surpriza suspendarii sportivilor si organizatorilor care au aderat la noua Federatie Auto, de aceasta data reprezentantii A.C.R. au reusit sa demonstreze ca sunt capabili de minuni si mai mari. Deranjati de faptul ca Alexandru Pitigoi s-a retras de la startul etapei precedente, intr-un gest de solidaritate fata de pilotii si organizatorii a caror licenta a fost suspendata fara a fi respectate prevederile regulamentare, A.C.R.-ul a decis sa suspende si licenta acestuia.

SMS. Ca de obicei, anuntul a fost facut pe cai originale, mesajul de pe telefon de saptamana trecuta sau documentul scris de mana afisat la secretariat fiind lipsite de orice valoare. Desi li s-a cerut sa dea lamuriri sau sa prezinte documentele oficiale prin care s-a decis suspendarea licentelor, reprezentantii A.C.R. au ramas la nivelul unor declaratii verbale si au refuzat orice justificare a deciziei luate. Curios insa, aceiasi reprezentanti ai acestui for nu s-au sfiit sa incaseze taxa de inscriere a lui Pitigoi pentru ca, in final, sa nu-l mai accepte la start. (Catalin Fainisi)

×
Subiecte în articol: sport