x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Belu, in inspectie

Belu, in inspectie

07 Apr 2005   •   00:00

Alaturi de Mariana Bitang si de presedintele COSR, Octavian Morariu, antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastica a vizitat ieri viitoarea sala de antrenamente de la Izvorani.



  • de DRAGOS STOICA

  • SUGESTII. Venite alaturi de antrenori la Izvorani, componentele lotului feminin de gimnastica au dat mai multe indicatii cu privire la modul in care doresc sa arate sala de pregatire unde vor intra in toamna
    Vartejul care a cuprins gimnastica romaneasca in urma cu o luna si jumatate s-a stins definitiv ieri, cand antrenorii coordonatori ai lotului feminin, Octavian Belu si Mariana Bitang, au inspectat stadiul lucrarilor la noua sala de pregatire, de la Izvorani.

    TERMEN. Inceputa in vara lui 2004, sala urmeaza sa fie gata in luna iulie a acestui an, dar utilarea ei cu aparatele specifice pregatirii de performanta va mai dura putin timp. "Sper ca in septembrie sa putem intra la lucru, ceea ce ar insemna ca mai putem prinde antrenamente si inaintea Campionatelor Mondiale din noiembrie. Este excelent ca vom beneficia de asemenea conditii atat de aproape de Bucuresti, asta in primul rand in perspectiva Olimpiadei de la Beijing, din 2008", a declarat ieri Octavian Belu.

    AU SEMNAT CU COSR
    Octavian Belu si Mariana Bitang au afirmat ieri ca au semnat contractele de antrenori cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman: "N-a fost vorba de o negociere. Ni s-a oferit ceva, am studiat cu atentie si am ajuns la concluzia ca este ceva serios, bazat pe respect, asa ca am semnat imediat. De fapt, in aceasta perioada mai tulbure, COSR, prin presedintele Octavian Morariu, ne-a sustinut extraordinar", a spus ieri Belu. Desi nici una dintre parti n-a vrut sa oferte detalii despre intelegeri, Belu si Bitang vor fi retribuiti cu cate 5.000 de dolari lunar, iar durata contractelor se intinde pe patru ani.

    PLANURI DE DEZVOLTARE
    In afara salii de gimnastica, la complexul de la Izvorani va mai fi un bazin de pregatire olimpica, o sala de sporturi, doua terenuri de tenis si unul de fotbal. "Sala de gimnastica, precum si bazinul olimpic sunt finantate de stat. Speram sa gasim intelegere si mai departe. In ceea ce priveste terenul de fotbal si anexele acestuia, deocamdata ne aflam in faza de studiu, nu stim de unde vor proveni fondurile necesare si, ca atare, n-am organizat nici licitatia pentru a vedea cine se va ocupa de realizarea investitiei", a declarat ieri presedintele COSR, Octavian Morariu.

    ×
    Subiecte în articol: sport belu