x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bordeanu si-a implinit visul

Bordeanu si-a implinit visul

25 Ian 2005   •   00:00

Venit la Universitatea in aceasta iarna, Valeriu Bordeanu spune ca ii tremura picioarele cand se gandeste la debutul sau pe stadionul "Ion Oblemenco".

MARIO MORCOV

MOLDOVEANUL-OLTEAN. Bordeanu va imbraca in retur tricoul Universitatii Craiova
Jurnalul National: Cum ai ajuns la Craiova?
Valeriu Bordeanu: Era un vis de-al meu mai vechi. Nu stie nimeni ca si la 18 ani era sa ajung la Universitatea. Pana la urma am plecat la Steaua, dar tot timpul m-am gandit la "Stiinta". In plus, Universitatea este o formatie de top, iar eu am un salariu decent, desi puteam obtine mai mult in alte parti.

Ce oferte ai mai avut?
De la Timisoara si de la Galati, dar Craiova este altceva. Cand ma gandesc la primul meci de la Craiova, deja am emotii teribile. Si la cele doua amicale de pana acum am tremurat nitel.

Crezi ca se poate clasa Universitatea in primele sase locuri?
Nu este imposibil. Lotul este destul de bun. E vorba sa mai vina niste jucatori, ceea ce este foarte bine, pentru ca trebuie ca antrenorii sa aiba cat mai multe variante la indemana.

Cum ti se par suporterii?
Sunt cei mai tari. Sunt diferiti de ceilalti din tara. Sunt orgoliosi, pretentiosi, dar in acelasi timp si foarte caldurosi cand echipa merge bine. Va trebui sa joc foarte bine, sa le capat increderea, pentru ca nu conteaza trecutul meu. Acum sunt la Craiova si voi face tot ce pot sa fie bine.

GANE DA BANII INAPOI SI E SUSPENDAT 10 ETAPE
Conflictul dintre Jerry Gane si Universitatea Craiova a fost rezolvat ieri de Comisia de Recurs Federala din cadrul LPF, condusa de Mircea Constantinescu. Jucatorul, care a refuzat sa revina la echipa, dupa ce a fost imprumutat o mare parte a returului in China, este obligat sa returneze "Stiintei" jumatate din cei 40.000 de euro primiti la semnarea contractului cu echipa olteana. De asemenea, atacantul, prezent in doar cinci partide pentru Universitatea, va fi suspendat pentru urmatoarele zece etape, indiferent de clubul la care va activa in viitor. (Vicentiu Neagoe)
×
Subiecte în articol: sport