x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Braşovenii au scăpat ieftin în Giuleşti

Braşovenii au scăpat ieftin în Giuleşti

de Daniel Stan    |    07 Dec 2009   •   00:00
Braşovenii au scăpat ieftin în Giuleşti
Sursa foto: Gabi Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Giuleştenii s-au temut de trupa lui Viorel Moldovan, însă au învins după un meci spectaculos şi au urcat pe poziţia secundă în clasament.



Peste 10.000 de spectatori au savurat o victorie lejeră a giuleştenilor, în ciuda scorului strâns, doar 2-1. "Moş Nicolae" s-a numit, din nou, puştiul Ioniţă, care a deschis scorul în minutul 23. Grigorie a dublat avantajul ('66), iar Voicu a redus din handicap un minut mai târziu. Au fost şi nervi, Manea fiind trimis în tribună pentru proteste.

"Am fost foarte nervos. Arbitrul Augustus Constantin a judecat toate deciziile la limită pentru Braşov, iar în cazul nostru nu a avut aceeaşi măsură", a comentat tehnicianul rapidist. Acesta s-a referit şi la meci: "I-am rugat pe băieţi să joace pentru public. Aşa atmosferă nu am mai văzut de pe vremea când eram jucător". Nicolae Manea este nemulţumit şi de cartonaşele galbene primite, în ultima etapă, la Bistriţa, având patru jucători suspendaţi: Bozovici, Iencsi, Ioniţă şi Helder. "Mi se pare bizar. O fi oare vreo coincidenţă că jucăm la Bistriţa?", a mai spus Manea. "Am luat goluri prosteşti", a declarat antrenorul oaspeţilor, Viorel Moldovan.

×
Subiecte în articol: sport