x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bucurosi ca au picat cu Steaua

Bucurosi ca au picat cu Steaua

27 Feb 2005   •   00:00

Spaniolii de la Villarreal cred ca echipa lui Walter Zenga este cel mai accesibil adversar pe care il puteau intalni in optimile competitiei.

DELIA GOMOESCU

PERICULOSI. Santi Cazorla si Lucho Figueroa sunt oamenii care au eliminat pe Dinamo Kiev
Fotbalistii de la Villarreal se bucura ca vor juca impotriva Stelei in optimile Cupei UEFA. "Desi nu vor avea ocazia sa-si ia revansa in fata Valenciei, echipa care i-a eliminat in semifinalele competitiei in sezonul trecut, elevii lui Manuel Pellegrini au primit cu satisfactie vestea ca vor intalni formatia romana", scrie AS.

FACIL. Mijlocasul Santi Cazorla crede ca Steaua este cel mai accesibil adversar pe care echipa sa putea sa-l intalneasca. "Prefer sa jucam cu Steaua, pentru ca Valencia este o echipa mare. Imi pare rau ca nu s-a calificat, dar, sincer, preferam sa-i intalnim pe romani", a spus Cazorla, autorul celui de-al doilea gol din returul cu Dinamo Kiev.

INVINCIBILITATE. Portarul Jose Manuel Reina nu se teme ca va primi gol pe "El Madrigal" in mansa secunda a confruntarii cu Steaua. "Spuneti ca nu am mai primit gol in cupele europene pe teren propriu de 17 meciuri? Adevarul e ca deja le pierdusem numarul. Nu m-ar interesa daca Steaua ar reusi sa marcheze pe terenul nostru, atata timp cat ar ramane in afara competitiei", a spus Reina. Poarta lui Villarreal este neperforata de 1.612 minute in meciurile din cupele europene disputate acasa.

VALENCIA
Presedintele Valenciei, Juan Soler, a ajuns sambata la spital, dupa ce a lesinat. "La cateva ore dupa ce a fost martorul umilitoarei eliminari a Valenciei din Cupa UEFA si dupa ce a luat decizia de a-l demite pe Claudio Ranieri, sanatatea i-a jucat o festa presedintelui alb-negrilor", scrie cotidianul Las Provincias. Soler a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost supus unor examene medicale, pentru a se stabili daca a fost vorba de o problema cardiaca. Desi rezultatele analizelor au exclus acest lucru, pe Soler are de ce sa-l doara inima. In situatia in care nu va ajunge la un acord cu Ranieri in privinta finalizarii contractului, gruparea spaniola ii va plati italianului aproape 11 milioane de euro. In aceeasi situatie s-a aflat si Abramovici, care a fost nevoit sa-i dea lui Ranieri 9 milioane de euro, dupa un an pe banca tehnica a lui Chelsea.
×
Subiecte în articol: sport