x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cacealmaua transferurilor

Cacealmaua transferurilor

24 Ian 2005   •   00:00

Gino Iorgulescu, presedinte. Abiodun, Srhoj, Chihaia, Baltoi, Cursaru, Narcis Raducan. Acestea ar fi tintele unei echipe care mai respira doar prin vorbe.

DRAGOS STOICA, MARIO MORCOV

APRECIAT. Dupa ce a fost solicitat la Timisoara, nigerianul Abiodun (stanga) a intrat pe lista de achizitii a Craiovei
"Trebuie sa ne intarim". Acestea au fost vorbele antrenorului Pavel Badea la finalul stagiului de pregatire de la Predeal. Intre timp, oltenii au castigat in minutul 90 un meci amical la Ramnicu Valcea, la capatul unei prestatii dezamagitoare.

BLUF. Sa promiti nu costa nimic. Dinel Staicu a raspandit vestea ca ar intentiona sa-i aduca la Craiova, din aceasta iarna, pe "bancarii" Abiodun, Shroj si Chihaia, aceasta tranzactie urmand sa implice si mutarea lui Gino Iorgulescu in fotoliul de presedinte. "De la FC National nu mai pleaca nimeni, cu atat mai mult eu", a spus ieri Iorgulescu. De alftel, formatia din Cotroceni l-a legitimat ieri pe Ionut Rada, si el anuntat la un moment dat printre potentialii jucatori care ar fi trebuit sa intareasca "Stiinta" negresit!

SUPRALICITARE. Mai mult, craiovenii au mai aruncat pe piata si zvonul ca i-ar dori pe bacauanii Cursaru si Narcis Raducan. Sansele ca vreunul dintre cei doi sa mai ajunga in Banie sunt insa practic nule, deoarece Dumitru Sechelariu are pretentii exagerate, desi lui Raducan ii va expira contractul in vara.

AUDIAT. Ieri seara, Dinel Staicu urma sa aiba la Bucuresti o intalnire cu Gino Iorgulescu. Patronul oltenilor s-a deplasat ieri pana la sediul Parchetului National Anticoruptie, fiind citat, unde intentiona sa le solicite autoritatilor permisiunea de a-si insoti echipa in Antalya. Din nefericire pentru el, procurorii i-au interzis sa paraseasca tara.

BASTINA, PE FARAS
Adus la Craiova in vara anului trecut de Mircea Rednic, mijlocasul Eugen Bastina pare sa fie blestemat. Dupa ce in tur a jucat in numai doua meciuri din cauza unei accidentari destul de grave, acesta a devenit din nou indisponibil de duminica, dupa ce, in timpul amicalului cu CSM Ramnicu Valcea, a acuzat aceeasi problema medicala. Paradoxal, Bastina a fost unul dintre remarcatii lui Pavel Badea dupa cantonamentul de la Predeal, dar acum este foarte probabil ca oltenii sa renunte la serviciile jucatorului in varsta de 32 de ani. (Vicentiu Neagoe)
×
Subiecte în articol: sport