x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Cainii" si-au intarit adversarii

"Cainii" si-au intarit adversarii

27 Feb 2005   •   00:00

Daca transferurile externe nu mai reprezinta o surpriza pentru fanii campioanei, in schimb cele interne surprind. "E mai bine sa joace la alte echipe decat sa fie rezerve la Dinamo", este motivul oficial invocat de antrenorul Ioan Andone si conducerea clubului.

DANIEL STAN

STRATEG. Desi a cedat multi jucatori, Andone e optimist
IMPRUMUT. In acest moment, la celelalte echipe din Divizia A evolueaza mai multi jucatori care apartin de Dinamo. Cel mai puternic contingent de "caini" se regaseste la FC National: Cristi Munteanu, Vlad Munteanu si, aproape sigur, Cristi Ciubotariu si Pereny, ultimii, reveniti la echipa dupa ce au evoluat in tur la "Poli" Iasi, urmand a fi redirectionati tot catre Cotroceni. La gruparea din Copou a mai ramas Onut, in timp ce la FC Arges se afla 6 fotbalisti apartinand vicepresedintelui Gigi Netoiu. Este vorba de Preda, Danciu, Cornel Dobre, Vrajitoarea, Domocos si Marius Sava. Dintre toti, doar ultimul nu a trecut prin Stefan cel Mare. S-a discutat si despre imprumutul lui Baltoi in Trivale, insa tratativele au intrat in impas. Totusi, astazi, oficialii celor doua grupari vor decide daca atacantul va juca sau nu pentru FC Arges.

ULTIMUL AMICAL. Antrenorul Ioan Andone a programat sambata ultimul meci de verificare inainte de reluarea campionatului, in compania "satelitului" Dinamo II. Meciul s-a incheiat cu 3-0 in favoarea "cainilor mari", Claudiu Niculescu inscriindu-se din nou pe lista marcatorilor, cu doua reusite, fiind completat de Grigorie. "Sa dea Dumnezeu sa incepem bine returul. Avem sperante mari pentru retur. Nu renuntam la lupta pentru titlu. Ne vom bate cu Steaua, lupta va fi si mai interesanta", a declarat "Claugol", care, in ciuda ofertelor venite din Asia, va ramane aproape sigur la Dinamo pana la vara.

×
Subiecte în articol: sport