x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Camacho a demisionat!

Camacho a demisionat!

21 Sep 2004   •   00:00

Jose Antonio Camacho a depus armele dupa nici patru luni de cand a fost numit pe banca tehnica a "galacticilor". Cele doua infrangeri din ultimele zile, 0-3 cu Bayer Leverkusen in Liga Campionilor, si 0-1 cu Espanyol in campionat, l-au determinat pe tehnicianul spaniol sa-si anunte demisia.

JUSTIFICARI. Camacho l-a anuntat pe Florentino Perez de intentia sa inca de duminica seara, insa presedintele madrilen l-a rugat pe antrenor sa se mai gandeasca. In sedinta Consiliului Director de ieri, Camacho si-a reconfirmat insa pozitia, iar Perez a fost nevoit sa accepte. Tehnicianul spaniol si-a motivat demisia prin faptul ca nu poate face echipa sa functioneze la randament maxim. "Realul nu da randament. Am vorbit cu Florentino si i-am spus ca nu sunt in stare sa rezolv aceasta problema in viitorul apropiat", a explicat Camacho. Desi nu se va mai ocupa de echipa, el va ramane totusi in structurile clubului madrilen.

INLOCUITOR. La solicitarea lui Camacho, functia de antrenor principal va fi preluata de secundul Mariano Garcia Remon. Postul de radio Cadena Ser a anuntat ca acesta va pregati echipa pana la finalul sezonului, lucru care nu a fost insa confirmat de Florentino Perez. Presa spaniola scrie ca este posibil ca pe banca tehnica a madrilenilor sa vina selectionerul Angliei, Sven Goran Eriksson. Potrivit cotidianului AS, acesta are o clauza in contractul cu Federatia Engleza care ii da dreptul sa plece in cazul in care este ofertat de Real Madrid. (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport