x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Camelia Potec, sportiva anului

Camelia Potec, sportiva anului

15 Dec 2004   •   00:00

Intr-o festivitate desfasurata ieri in aula Ministerului Apararii Nationale, inotatoarea Camelia Potec (foto), campioana olimpica la Atena, a fost desemnata sportiva anului de CSA Steaua.

SORIN ANGHEL

LAUREATI. Clubul militar a mai oferit titlurile de laureatul anului pentru gimnastele Alexandra Irimia si Silvia Stroescu, scrimerele Catalina Gheorghitoaia, Roxana Scarlat si Ana-Maria Branza, canotoarea Aurica Barascu, inotatorul Dragos Coman, kaiacistii Silviu Simiocencu si Petru Condrat, judoka Alina Dumitru si atletul Stefan Vasilache. De asemenea, fosta campioana olimpica Laura Badea a primit un premiu de excelenta pentru intreaga cariera.

Comandantul CSA Steaua, colonelul George Boroi, a declarat cu aceasta ocazie ca este multumit de rezultatele clubului in acest an. "2004 a fost un an foarte bun pentru noi, deoarece la JO de la Atena am obtinut cu doua medalii mai mult. Asta inseamna ca am progresat si ca suntem profesionisti. Cu performantele noastre s-a mandrit toata tara. Le multumesc celor care au muncit in acest an pentru Steaua", a spus Boroi.

×
Subiecte în articol: sport