x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Campioana scartaie

Campioana scartaie

09 Aug 2004   •   00:00

Dinamo a "gafait" in fata Sportului Studentesc, evolutia elevilor lui Ioan Andone nefiind deloc incurajatoare in perspectiva intalnirii de miercuri, cu Manchester United.

Nu-l lasati sa plece pe Danciulescu!

In 4 meciuri oficiale, doua cu Zilina si doua in campionat, Dinamo a marcat tot atatea goluri. Toate poarta semnatura golgeterului Ionel Danciulescu.
PAUL ANDONE -

Putina lume a venit sambata seara in Stefan cel Mare pentru a urmari ultima repetitie a favoritilor inaintea socului cu Manchester United.

SURPRIZA. Jocul lui Dinamo a suferit in continuare, Sportul fiind la un pas de a furniza surpriza de care se temea Ioan Andone. Numai ca minunea a durat 20 de secunde, Danciulescu salvandu-si din nou echipa. Victoria "cainilor" s-a conturat greu, cu un sfert de ora inainte de final, acelasi atacant dovedindu-se providential pentru echipa sa. Asta dupa ce "studentii" s-au intrecut in ratari uriase, Gaev aducandu-si si el contributia la primele 3 puncte din campionat.

TRAGEDIE. "A fost al patrulea meci in zece zile, venim dupa doua deplasari grele cu Zilina si Farul. Sportul si-a creat foarte multe ocazii. Ar fi fost o tragedie sa nu fi castigat astazi si sa fi jucat miercuri cu Manchester dupa o infrangere. Este bine ca il avem pe Danciulescu, mai ales ca a dat patru goluri in patru meciuri si asta spune multe. Cand nu va mai fi Danciulescu sunt sigur ca Niculescu il va inlocui cu succes. Caut inca formula ideala, incerc sa mai schimb cate un jucator si nu pot spune ca azi am gasit unsprezecele de baza", a spus Ioan Andone. "A fost un meci tipic pentru Sportul. Ne-am creat iar numeroase ocazii, dar nu am finalizat. Diferenta dintre cele doua echipe a fost facuta de Danciulescu. Daca l-am fi avut noi pe Danciulescu, sigur am fi castigat", a declarat antrenorul Sportului, Dan Petrescu.

MIHALCEA

La meci, alaturi de directorul executiv Cristi Borcea si impresarul Victor Becali a asistat si fostul atacant dinamovist Adrian Mihalcea. Surse din cadrul clubului sustin ca acesta reprezinta solutia de inlocuire a lui Ionel Danciulescu, in cazul in care acesta va pleca. Cum acest lucru este foarte probabil sa se intample dupa "dubla" cu Manchester United, sansele ca "Taranul" sa revina la Dinamo sunt destul de mari.
×
Subiecte în articol: sport