x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cartu si ferma lui Craciunescu

Cartu si ferma lui Craciunescu

10 Mar 2005   •   00:00

Antrenorul Argesului, Sorin Cartu (foto), spune ca nu a mai vorbit de mult timp cu Pavel Badea, finul sau, si adversarul de sambata, din partida Stiinta Craiova - FC Arges.

ANDREI NICOLESCU

DATORIE. "Badea este singurul fin al meu care si-a indeplinit toate indatoririle catre nas, spre deosebire de ceilalti sapte. Recunosc insa ca la fel de nepasator cu traditia am fost si eu. Pe nasul meu, Ion Craciunescu, nu l-am calcat niciodata cu plocon. Chiar ma intreaba uneori cand ii aduc curcanii pe care i-i datorez. Eu ii tot spun ca ploconul e in masina si ma intreaba: "Pai, tu tii 23 de curcani in masina?". O sa-i fac odata hatarul si o sa-i fac o ferma de ce-o vrea el: curcani, miei, cocosi", spune Cartu despre relatiile de cumetrie pe care le are in lumea sportului.

SUSPENDAT. Desi considera si acum ca a doua suspendare primita in turul de campionat a fost incorecta, Sorin Cartu spune ca a acceptat cu placere, la momentul respectiv, decizia de a sta doua etape in afara bancii de rezerve. Motivul invocat era acela ca la Stadionul "Dunarea" din Galati, camera de unde privea Cartu meciurile avea cea mai buna pozitie: deasupra bancii de rezerve, la inaltime si foarte aproape de teren. "Puteam comunica excelent atat cu Mircea Irimescu, cat si cu jucatorii. La vremea aceea, pentru Otelul urmau doua meciuri acasa, unul in Cupa si altul in prima etapa a returului, si din cauza asta nu am facut recurs la suspendare. Daca stiam ca plec la FC Arges, faceam recurs si ramaneam numai cu o etapa. As fi putut sta pe banca la meciul cu Craiova", spune Sorin Cartu.

×
Subiecte în articol: sport