x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Cateii" ataca olteni

"Cateii" ataca olteni

19 Oct 2004   •   00:00

Echipa a doua a lui Dinamo va intalni in optimile de finala ale Cupei Romaniei pe Universitatea Craiova. Rivalitatea dintre cele doua grupari recomanda acest meci drept cel mai important din aceasta faza a competitiei.

SORIN ANGHEL

DORINTA. Detinatori ai trofeului, dinamovistii viseaza sa sarute din nou Cupa Romaniei
Fara Steaua si Rapid, eliminate prematur din Cupa Romaniei, Dinamo este in clipa de fata echipa cu cele mai mari sanse de a castiga cea de-a doua competitie a tarii.

MULTI.Dominarea "cainilor" nu este doar una valorica, echipa lui Ioan Andone ajungand dupa meciul cu Gloria la cea de-a patra victorie consecutiva in campionat. Gruparea din Stefan cel Mare a reusit sa ajunga in faza optimilor de finala cu ambele echipe, Dinamo II, formatie ce activeaza in Divizia B.

DERBY. Tragerea la sorti efectuata ieri a adus echipei pregatite de Cornel Talnar un adversar care nu este deloc iubit in Stefan cel Mare. "Cateii" vor da piept cu Universitatea Craiova, cel mai mare rival avut de Dinamo in provincie. "Cred ca este derby-ul optimilor. Este un meci deschis oricarui rezultat. Tot numele lui Dinamo este in joc, iar Craiova ramane un adversar valoros chiar daca trece printr-un moment nefast. Sunt convins ca putem merge mai departe. Sunt optimist, asa cum ii sta bine unui dinamovist", a declarat Talnar.

REINTALNIRE. Prima echipa a lui Dinamo va intalni pe Gaz Metan Medias, formatie pregatita de fostul jucator al "cainilor", Ioan Ovidiu Sabau. "Asta a vrut Nelutu. Sa cada cu o echipa puternica", au fost cuvintele lui Ioan Andone.

REALISM

"Daca nu-i batem nici pe astia, e vai de noi! Un meci greu, foarte important pentru noi. Trebuie sa-i tratam pe dinamovisti cu toata seriozitatea, nu asa cum am facut cu «Poli» AEK. Nu trebuie sa ii privim de sus" - Pavel Badea, manager general "U" Craiova

INTELEGERI

Echipele care se intalnesc in aceasta faza a competitiei trebuie sa stabileasca de comun acord locul de disputare a partidelor. Meciul dintre Dinamo si Gaz Metan Medias se va disputa foarte probabil la Brasov, pe stadionul "Tineretului", iar intalnirea dintre echipa a doua a "cainilor" si "U" Craiova va fi gazduita de stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitesti. FC Arges - Gloria are mari sanse sa se joace la Alba Iulia, pe stadionul "Cetate", iar Apulum cu Dacia Unirea Braila s-ar putea disputa pe stadionul "Astra" din Ploiesti.

PROGRAM

  • Apulum - Dacia Braila
  • Dinamo II - "U" Craiova
  • Otelul - "U" Cluj
  • Dinamo - Gaz Metan
  • UT Arad - Sportul
  • FC National - FCM Bacau
  • FC Arges - Gloria
  • Farul - CFR Cluj

    Toate partidele sunt programate pe 27 octombrie, cu incepere de la ora 14:00. Meciurile se vor disputa in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa.
  • ×
    Subiecte în articol: sport dinamo