x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cazul Marian Cozma: Handbalistul ar fi provocat

Cazul Marian Cozma: Handbalistul ar fi provocat

26 Aug 2009   •   00:00

Potrivit unui avocat al suspecţilor de crimă în cazul uciderii lui Marian Cozma, handbalistul român ar fi fost cel care a provocat încăierarea de la clubul de noapte din Veszprem.



Informaţia a fost publicată de ziarul ungar Magyar Hirlap. Csaba Mester, avocatul unuia dintre suspecţi, a declarat că, potrivit martorilor, handbalistul i-a îmbrâncit, în timpul dansului, pe cei din jurul său, printre care şi pe clientul său. Clientul său l-a îmbrâncit şi el o dată pe Cozma, ca răspuns, după care sportivul l-ar fi trântit la pământ.

În acel moment, celălalt suspect l-a lovit pe sportiv cu un scaun, urmarea fiind bătaia colectivă. Clientul său - prins în Austria - l-a văzut pe Cozma mai îndeaproape doar pe stradă, atunci când sportivul era deja la pământ, înjunghiat, a arătat avocatul. Despre prinderea celor doi în Austria, Csaba Mester a afirmat că ei nu au dorit să fugă, fiind vorba despre o călătorie deja plănuită, deoarece aceştia merg des în afară. Handbalistul român Marian Cozma a fost ucis la 8 februarie, într-un bar din Veszprem.

×
Subiecte în articol: sport cazul