x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cearta intre olteni - Eugen Neagoe acuza Universitatea

Cearta intre olteni - Eugen Neagoe acuza Universitatea

de Mario Morcov    |    Marius Mihalcea    |    29 Oct 2006   •   00:00
Cearta intre olteni - Eugen Neagoe acuza Universitatea

Antrenorul gorjenilor, Eugen Neagoe, a sugerat la finalul meciului ca diriguitorii Stiintei ar fi incercat sa-i mituiasca o parte dintre jucatori. Patronul Craiovei, Adrian Mititelu, cere probe.

Fost jucator si antrenor al Universitatii, Eugen Neagoe a adus grave acuze oficialilor clubului care l-a lansat in fotbalul mare. "In aceasta saptamana, dar si saptamana trecuta, cei de la Craiova au incercat ceva lucruri murdare, pe care nu vreau sa le comentez mai mult. Voi spune la momentul potrivit, insa ceea ce au facut nu este corect si nu face bine fotbalului romanesc. Sunt craiovean, tin cu Universitatea, insa atunci cand joc impotriva ei ma intereseaza doar echipa mea", a aprins fitilul tehnicianului Pandurilor.

REPLICA. Adrian Mititelu nu a ramas impasibil. Riposta patronului Universitatii a venit promt: "Este incredibil ce spune acest baiat crescut de Craiova. Probabil este frustrat ca nu are loc la acesta echipa. Vreau ca el sa probeze cele spuse. Nu am incercat niciodata, de cand sunt in fruntea acestui club, nimic necurat, pentru ca nici mie nu mi-ar conveni sa mi se umble la jucatori. Este o palma data Craiovei, dupa tot ce ne-au facut in ultimul timp cei de la Pandurii. Ar trebui sa le fie rusine, pentru ca, in urma cu doi ani, indirect, au fost ajutati si de noi sa promoveze". Declaratiile lui Neagoe nu au fost sustinute si de cele ale boss-ului formatiei gorjene, Marin Condescu, care la finalul meciului a considerat rezultatul partidei ca fiind echitabil. Pe aceeasi lungime de unda cu omul numarul unu al Pandurilor s-a situat si Mititelu, acesta subliniind ca echipa pregatita de Stefan Stoica nu merita sa castige.

ADVERSITATE. Totusi, Condescu a tinut sa-i intepe, la randul sau, pe cei din Banie spunand ca "Pandurii a scapat, momentan, de grijile retrogradarii. Speram sa picam cu Universitatea in Cupa si sa-i eliminam, iar atunci putem considera ca am incheiat conturile cu ei pe acest an. Sa vedem ce va aduce, apoi, anul viitor". Mai mult decat atat, presedintele gorjenilor a facut si unele consideratii legate de suporterii gruparii din Cetatea Baniei. "Din pacate, Universitatea are oameni care doar zic ca tin cu ea, pentru ca acestia nu o si demonstreaza. Marile probleme ale Craiovei vor veni si pe viitor tot de la asa-zisii fani, care spun ca tin cu aceasta echipa, dar, de fapt, ii sunt cei mai mari dusmani", a apreciat Condescu, afectat de tratamentul la care a fost supus de suporterii Universitatii pe parcursul meciului. Acestia au aruncat cu sticle de apa si seminte spre Condescu, dar si in directia primarului municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, si a presedintelui CJ al judetului Gorj, Ion Calinoiu.

DEZMAT. Conform unor surse din cadrul clubului gorjean, jucatorii lui Neagoe vor fi recompensati pentru egalul cu Universitatea cu cate 4.000 de dolari, desi pentru un rezultat de egalitate in deplasare acestia au o prima de 1.000 de dolari. La auzul acestei vesti, mai multi fotbalisti ai Pandurilor si o parte dintre oficiali au sarbatorit cu varf si indesat, in mai multe localuri din orasul lui Brancusi, incheind dezmatul bahic in zorii zilei, intr-un club de noapte.

"Sunt craiovean, tin cu Universitatea, insa atunci cand joc impotriva ei ma intereseaza doar echipa mea"
Eugen Neagoe
"E incredibil ce spune acest baiat crescut de Craiova. Probabil este frustrat ca nu are loc la acesta echipa. "
Adrian Mititelu
×
Subiecte în articol: sport neagoe universitatea