x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cec în alb pentru şefi

Cec în alb pentru şefi

de Daniel Stan    |    15 Ian 2010   •   00:00
Cec în alb pentru şefi
Sursa foto: Alex Nicodim/GAZETA SPORTURILOR/INTACT IMAGES

Oficialii "câinilor" au luat decizia de a trece zece jucători pe lista celor care pot evolua şi pentru echipa secundă, din Liga 2. Printre nume se regăsesc N'Doye, Adrian Cristea, Torje sau Zicu.



Înaintea plecării în primul cantonament al anului, la Poiana Braşov, dinamoviştii au efectuat ieri vizita medicală. A existat un singur absent, mijlocaşul ivorian Djakaridja Kone. În acelaşi timp, în birourile din Ştefan cel Mare s-au stabilit jucătorii care pot evolua din retur şi pentru echipa secundă. Şefii roş-albilor şi-au luat măsuri de precauţie, punând pe listă fotbalişti petrecăreţi şi cu probleme de comportament în ultimul timp, cum ar fi Adrian Cristea, Zicu, Moţi, Pulhac, Lucian Goian, Torje sau N'Doye, plus nou venitul Daminuţă, cunoscut, la rândul lui, pentru viaţa tumultuoasă din afara gazonului. "Este o măsură pentru conducere. Dacă aceşti fotbalişti, de altfel de valoare, vor mai încălca regulamentul, atunci vor pierde pe mâna lor. Pentru noi este un CEC în alb", a declarat un oficial al clubului referitor la decizia luată. "Nu văd această măsură drept o pedeapsă. Sincer, mă bucur că sunt pe listă, Dinamo II este tot Dinamo, voi accepta cu plăcere să joc şi în Liga 2 dacă asta va dori conducerea", a comentat Gabi Torje.

BĂRCĂUAN SEMNEAZĂ AZI

Ultima oară la echipa greacă de ligă secundă OFI Creta, Cosmin Bărcăuan a revenit la Dinamo pe Filiera Gigi Neţoiu. "Nu am discutat încă perioada contractului. Probabil voi semna în aceste zile. Dinamo este cea mai bună opţiune, aici am cunoscut gloria. Îmi doresc să repet performanţele pe care le-am avut la această echipă", a declarat Bărcăuan.

5502-111296-alexnicodimgspintact20091026144957084.jpg
Gazeta Sporturilor/Intact images

"Am ambiţii mari!"
Antrenorul Cornel Ţălnar (foto) este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi spune că există şanse ca Dinamo să câştige titlul. "Am ambiţii mari în acest sezon. M-am maturizat şi cred că pot duce echipa direct în grupele Ligii Campionilor. Dacă va veni şi Ioan Andone, va fi şi mai bine. Ne-am înţelege perfect", a declarat actualul tehnician dinamovist. "Obiectivele lui Dinamo sunt clare: Cupa şi titlul de campioană. Nu mă gândesc la nici o altă echipă, ci doar să dau totul pentru echipă", a precizat şi atacantul Marius Niculae. Din lot nu mai face parte angolezul Ze Kalanga, cedat pentru 500.000 de dolari la o echipă din campionatul ţării sale, Recreativo de Libolo, locul secund în prima ligă.

×
Subiecte în articol: sport