x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj – Ceahlăul 2-0: Clujenii au jucat singuri

CFR Cluj – Ceahlăul 2-0: Clujenii au jucat singuri

de Daniel Stan    |    14 Dec 2009   •   00:00
CFR Cluj – Ceahlăul 2-0: Clujenii au jucat singuri
Sursa foto: David Moldovan/Intact Images

Ultima clasată nu a putut emite pretenţii în faţa unei echipe decise să recâştige titlul pierdut sezonul trecut. Ysouf Kone a înscris golurile victoriei şi are şanse minime să mai rămână în Gruia.

Festival clujean în faţa unei formaţii decimată de accidentări şi suspendări. Startul ocaziilor l-a dat Dubarbier, urmat de Traore, însă omul cu golul a fost tot Ysouf Kone (foto, dreapta), care i-a liniştit pe puţinii spectatori prezenţi în tribune ('21).
"Trebuie să facem ceva să readucem lumea la stadion. Am discutat cu patronul Arpad Paszkany şi prima măsură va fi ieftinirea biletelor", a declarat preşedintele Iuliu Mureşan, referitor la fanii "vişiniilor".
Ivorianul din atacul Clujului a închis tabela ('57), printr-o reuşită de excepţie, iar antrenorul Andrea Mandorlini are motive de linişte. "Jucătorii mei s-au comportat exemplar, sunt mulţumit de rezultat şi de munca echipei", a spus tehnicianul italian. "Scor rezonabil pentru noi, s-a văzut diferenţa de va­loare", a declarat şi antrenorul nem­ţe­nilor, Gigi Mulţescu.

BANII DUPĂ EINHOVEN
Conducerea clujeană va achita restanţele financiare după ultima partidă din Europa League, cu PSV Einhoven, care nu va fi decât un meci pentru statistică, CFR nemaiavând şanse de calificare. "Vreau să câştigăm acest joc, este ultimul în acest an. Am nevoie de întăriri în perspectiva retu­rului care va fi unul de foc", a mai spus antrenorul Andrea Mandorlini. Pre­şedintele Iuliu Mureşan a spus că ju­că­torii vor pleca în vacanţă cu toate datoriile la zi: "Băieţii îşi vor încasa banii. Va fi o iarnă destul de grea, se anunţă plecări, veniri, dar obiectivul, titlul de campioană, trebuie îndeplinit".

×
Subiecte în articol: sport