x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - FC Arges 1-1 / Si-au rupt picioarele

CFR Cluj - FC Arges 1-1 / Si-au rupt picioarele

20 Sep 2004   •   00:00

Echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate in acest campionat, FC Arges, nu s-a dezmintit nici in fata nou promovatei CFR Cluj, realizand doar un 1-1, dupa ce au condus pana in minutul 89.

ACCIDENT. Din pacate, acest meci nu s-a terminat fara incidente, jucatorul gazdelor, sarbul Sead Kolasinaci, care sambata a implinit 34 de ani, a terminat toate socotelile cu fotbalul. El a suferit in minutul 25 o fractura in urma unei alunecari spre minge, dupa un contact cu argeseanul Marius Radu. "Ca medic, pot sa va spun ca Sead nu va mai juca niciodata fotbal. Are o fractura de tibie cominutiva, ceea ce inseamna ca osul este faramitat. Va fi nevoie sa i se puna surub si tija", a declarat dupa terminarea partidei presedintele feroviarilor, Iuliu Muresan.

REGRETE. "Imi cer scuze in numele intregii echipe pentru accidentarea pe care i-a provocat-o Marius Radu jucatorului de la CFR. Cred ca a fost o intrare riscanta din partea amandurora", a spus antrenorul gazdelor, Ion Moldovan, care a vrut sa mai indulceasca atmosfera remarcand publicul din Cluj, care si-a impins echipa spre golul egalizator din minutul 89.

10 MILIOANE

Desi CFR Cluj trece acum printr-un moment greu dupa accidentarea lui Kolasinaci, conducerea gruparii a decis sa ridice moralul jucatorilor marind prima de la 6 milioane, pentru un punct, la 10 milioane. In privinta sarbului, acesta va beneficia de sprijinul clubului, pe perioada cat este accidentat . "Are contract si asigurare, dar cu siguranta ii vom da si alti bani pentru ca si-a rupt piciorul pe teren pentru echipa noastra", a declarat presedintele Iuliu Muresan.

×
Subiecte în articol: sport