x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR CLUJ - FC ARGES 2-2 / Dezamagire

CFR CLUJ - FC ARGES 2-2 / Dezamagire

de Dragos Stoica    |    29 Aug 2005   •   00:00

Performera acestei veri in Cupa Intertoto, CFR Cluj, nu a reusit decat un rezultat de egalitate pe teren propriu, 2-2, contra lui FC Arges, pe un teren afectat de ploaie.

AUTOCRITICA. Desi au deschis scorul prin Tilinca inca din prima repriza, clujenii s-au vazut condusi in minutul 79, dupa ce oaspetii marcasera prin Negoita si Tanasa. Cu foarte mult noroc, gazdele au egalat in cel de-al doilea minut de prelungiri, dupa ce Preda a scapat printre maini un balon trimis de Anca. "Sunt dezamagit de atitudinea mea si a jucatorilor mei. Imi asum intreaga responsabilitate pentru acest semiesec, dar imi vine foarte greu sa fac asta. Am nevoie de jucatori curajosi, nu de niste fete pe teren", a declarat la final antrenorul-jucator al lui CFR, Dorinel Munteanu. De partea cealalta, pitestenii n-au fost condusi sambata de pe banca de Sorin Cartu, tehnicianul echipei fiind internat in spital pentru un set de analize. (Dragos Stoica)

MENAJAT
Antrenorul gazdelor, Dorinel Munteanu, a iesit de pe teren cu o jumatate de ora inainte de final, fiind inlocuit de Mijin. "Am o problema mai veche la muschii aductori si n-am vrut sa mai risc nimic pe un teren atat de greu", a declarat veteranul echipei nationale, care va fi convocat la prima reprezentativa in vederea partidei de sambata cu Cehia, ce va avea loc la Constanta, pe Stadionul "Gheorghe Hagi". In urma unui control cu rezonanta magnetica, pe care l-a efectuat aseara, Dorinel Munteanu s-a linistit. Accidentarea din partida cu FC Arges nu-i va pune in pericol prezenta pe gazon la confruntarea cu Cehia.

×
Subiecte în articol: sport