x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Sportul 1-1 / Remiza "ingerului" cu manusi

CFR Cluj - Sportul 1-1 / Remiza "ingerului" cu manusi

04 Oct 2004   •   00:00
CFR Cluj  -  Sportul 1-1 / Remiza "ingerului" cu manusi

Dupa o serie chinuitoare de meciuri in care juca bine, dar pleca acasa cu tolba goala, Sportul a obtinut ieri un egal nesperat intr-un meci pe care clujenii l-au controlat cu autoritate.

LUCIAN DOBRATER

EFICIENTA. Din zecile de ocazii pe care "studentii" lui Dan Petrescu le ratau cu seninatate n-a mai ramas decat o amintire. Sambata, in cartierul Gruia, bucurestenii au marcat la singurul sut pe spatiul portii, iar in rest aproape ca n-au contat pe gazon. "E pentru prima oara cand cel mai bun jucator al partidei nu mai este portarul advers, ci al meu", a recunoscut cu fair-play fostul fundas dreapta al "generatiei de aur". Punctul cucerit la Cluj indeparteaza Sportul din zona retrogradarii, dar pustii din Regie raman printre echipele care vor avea emotii in subsolul clasamentului.

STANGACIE. Desi au jucat in ultimele aproape 20 de minute cu un om in plus, elevii lui Aurel Sunda nu au reusit sa se impuna.

Mult laudat pana acum, atacantul Anca a avut o prestatie slaba, ratand si un penalty in minutul 75. El a mai ratat o mare ocazie doua minute mai tarziu, iar la finalul meciului a evitat dialogul cu presa si a demarat in tromba la bordul autoturismului personal. Impresia generala lasata de CFR Cluj a fost una confuza, in ciuda unei declaratii foarte diplomate prin care antrenorul Sportului, Dan Petrescu si-a laudat adversarul: "CFR va incheia campionatul intre primele cinci echipe ale Diviziei A".

ANCA

Principalul finantator al clujenilor, Arpad Paszkany, a trait sambata un moment de mare fericire. Suporterii feroviarilor au afisat la inceputul partidei un banner prin care salutau nasterea fetitei lui Paszkany: "Bun venit in familia CFR. La multi ani Timeea!".

Galeria a cantat apoi pret de un minut "Multi ani traiasca!", scandand "Pentru Timeea, cu totii pentru Timeea". Bucuria i-a fost insa umbrita de Anca, "eroul negativ", care a primit un cartonas galben pentru simulare in careu, el ratand si un penalty cu un sfert de ora inainte de fluierul final.

LA UNISON

Patronul Sportului, Vasile Siman, a declarat la finalul meciului: "Am venit sa luam trei puncte astazi, dar in conditiile acestea, cu un jucator mai putin, e multumitor si un punct. S-a simtit absenta lui Balan". In replica, patronul Paszkany a spus: "Nu in fiecare zi e duminica. Oricum am avut 7-8 ocazii clare, iar Sportul n-a pus probleme in afara golului".

Si antrenorul Dan Petrescu a confirmat pe undeva spusele patronului feroviar, declarand ca a intalnit cea mai buna echipa de pana acum, "chiar daca am jucat contra Stelei si a lui Dinamo!".
×
Subiecte în articol: sport