x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Vise de marire

CFR Cluj - Vise de marire

de Dragos Stoica    |    23 Iul 2005   •   00:00
CFR Cluj  -  Vise de marire

Dupa 1-1 la Cluj contra francezilor de la St. Etienne, elevii lui Dorinel Munteanu vor forta maine seara, de la ora 18:30, o calificare in semifinalele Cupei UEFA.

AMBITIE. Cu toate ca regretele ardelenilor nu s-au stins dupa ce acestia au ratat de putin o victorie istorica in fata mult mai titratei adversare din Hexagon, componentii CFR-ului sunt convinsi ca pot produce surpriza in meciul retur. "Cel mai important lucru este sa marcam. Daca vom deschide scorul si ei vor fi fortati astfel sa vina peste noi, avem sanse de calificare. Pe de alta parte, vreau sa jucam relaxat, sa nu ne preseze nimic si sa n-avem emotii", a afirmat antrenorul-jucator Dorinel Munteanu.

La randul lor, francezii sunt si ei pusi in garda dupa meciul disputat duminica la Cluj. "Nu va fi deloc un meci usor. Romanii au aratat o foarte buna conditie fizica, sunt inainte cu pregatirea, iar experienta veteranului Dorinel Munteanu, care-si va conduce elevii chiar din teren, poate fi un obstacol greu de depasit", noteaza presa franceza.
Oarecum surprinzator, interesul pentru meciul care va fi transmis in direct in Romania pe TV Sport este mare si in Franta. Cea mai mare competitie de ciclism din lume, "Turul Frantei", va trece prin oras chiar duminica, iar oamenii care vor iesi pe strazi se vor indrepta apoi spre stadion, pana ieri vanzandu-se aproape 20.000 de bilete.

×
Subiecte în articol: sport