x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chin la debut pentru "caini"

Chin la debut pentru "caini"

24 Ian 2005   •   00:00

In primul meci amical pe 2005, Dinamo nu a convins. Pe un teren denivelat si un frig patrunzator, in fata a 600 de spectatori, "cainii" au invins greu, scor 2-1, pe Juventus Colentina, revenind de la 0-1 prin reusitele noilor achizitii, Adrian Cristea si Tibor Moldovan.

IN VANA. Adrian Cristea a debutat cu gol la Dinamo
CAUTARI. Antrenorul Ioan Andone a incercat mai multe formule pe timpul jocului cu gruparea din Colentina. A inceput cu formula: Gaev - Galamaz, Ad. Iordache, R. Stefan - Fl. Petre, Margaritescu, Tames, Grigorie, Ad. Cristea - Mihalcea si Danciulescu. Pe parcurs a schimbat din mers, insa perioada de cautari va mai continua. "Am incercat mai multe formule si o sa mai incerc. Suntem abia la inceputul perioadei de pregatire si a meciurilor de verificare. In final imi doresc sa ajung la acel 4-4-2 gandit de mine", a declarat tehnicianul "cainilor".

REMARCATI. In repriza secunda, au intrat si restul jucatori din lot, mai putin Ionut Badea si Ciobotariu, ambii cu probleme medicale. "Mi-a placut Cristea, dar si Moldovan. Oricum, este devreme de tras concluzii", a mai adaugat Andone. La Dinamo au mai evoluat: Stelea, L. Goian, Alistar, Scarlatache, Pacurar, I. Balan, Vlad Munteanu, Semeghin, Moldovan, Cl. Niculescu, Baltoi si Vatavu. Urmatorul meci de verificare va avea loc joi, cu Inter Gaz. La meciul disputat pe stadionul "Faur", din conducerea lui Dinamo nu au fost prezenti decat Constantin Danilescu si Cornel Dinu, restul oficialilor lipsind. (Daniel Stan)

GLUME CU MARIN BARBU
Pe timpul meciului, mai multi spectatori si-au adus aminte de un episod rusinos. Este vorba de esecul suferit in "Groapa", 4-5, in fata Forestei Suceava, dupa ce Dinamo a condus cu 4-0 in minutul 60! Pe banca sucevenilor se afla atunci Marin Barbu, actualul antrenor de la Juventus Colentina. La scorul de 1-0 pentru divizionara secunda, chibitii glumeau: "Lasa ca acum batem noi cu 5-4". Altfel, referitor la transferul lui McKain de la FC National, tehnicianul Ioan Andone a declarat: "A fost o varianta, l-am vrut si vara trecuta, dar nu s-a putut. Acum, totul depinde de el".

×
Subiecte în articol: sport