x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu a ramas fara antrenor

Chivu a ramas fara antrenor

27 Sep 2004   •   00:00

Rudi Voller (foto) nu mai e antrenorul lui Cristi Chivu. Tehnicianul german a demisionat sambata seara, dupa ce AS Roma a pierdut, 1-3, meciul de campionat cu Bologna. Desi a incercat sa-l faca sa se razgandeasca, presedintele Franco Sensi a fost nevoit sa accepte pana la urma alegerea lui Voller.

DELIA GOMOESCU

EXPLICATII. "Sunt convins ca pot ajuta mai mult echipa daca renunt acum. Jucatorii mi-au cerut sa raman, dar eu cred ca, daca nu am reusit pana acum sa-mi impun propria maniera de lucru, nu mai e nimic de facut. Mi-a fost rusine de suporteri cand am vazut cum joaca echipa mea", si-a justificat Voller decizia. Germanul a preluat conducerea tehnica a "giallorossilor" dupa ce Cesare Prandelli, numit antrenor principal in intersezon, a renuntat din motive personale, sotia sa fiind grav bolnava.

VARIANTE. Pana se va gasi un inlocuitor pentru Voller, echipa va fi pregatita de "secundul" Ezio Sella. Cel mai vehiculat nume pentru preluarea bancii tehnice este cel al lui Luigi Del Neri, insa presa italiana nu exclude nici o eventuala revenire a lui Prandelli. Pentru moment, responsabilii clubului roman au hotarat ca jucatorii si conducerea sa intre in silenzio stampa.

START SLAB

AS Roma a avut parte de un start de sezon slab. In primele patru etape din Serie A, formatia antrenata de Rudi Voller a adunat doar 4 puncte. Echipa capitolina a inregistrat doua infrangeri, 3-4 cu Messina si 1-3 cu Bologna, o victorie, 1-0 cu Fiorentina, si un rezultat de egalitate in partida cu Lecce, scor 2-2. "Giallorossii" au jucat un meci si in Liga Campionilor, acasa cu Dinamo Kiev, partida pe care au pierdut-o insa, 0-3 la masa verde, dupa ce arbitrul Anders Frisk a fost ranit la cap de o moneda aruncata din tribuna. Rudi Voller nu s-a bucurat nici de o atmosfera prea buna in vestiar. Antrenorul a avut probleme cu unii dintre elevii sai, cum ar fi Antonio Cassano, care chiar inainte de meciul cu ucrainenii a plecat acasa.

×
Subiecte în articol: sport