x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Claudiu, pe linie moarta?

Claudiu, pe linie moarta?

21 Sep 2004   •   00:00

Victoria de la Bacau, dupa cinci ani de asteptare, pare ca a adus linistea in Stefan cel Mare. Dinamo da semne ca a iesit din pasa neagra in care se afla de la inceputul sezonului, concretizata prin sase infrangeri consecutive, in campionat si in Cupa UEFA.

IONUT PADURARU

N&D. Cu toate acestea, cuplul de atacanti Niculescu - Danciulescu a fost din nou ineficient, cel care a salvat onoarea "cainilor" fiind rezerva Baltoi. Dar daca Danciulescu a mai perforat plasele adverse in acest sezon, in cazul lui Claudiu Niculescu "seceta" este totala. Surse din interiorul clubului din Stefan cel Mare ne-au dezvaluit ca viata extrasportiva nu tocmai ordonata este cauza conului de umbra in care a intrat atacantul.

CASETE. Potrivit acestor surse, antrenorul Ioan Andone a primit cateva casete video de la diverse cazinouri unde Niculescu poate fi vazut petrecandu-si ore importante in timpul noptilor. Toate aceste escapade au dus la declinul sau pe plan sportiv, atacantul reusind doar un gol de la inceputul campionatului, la Cluj. Mai mult, rezerva sa din ultimele meciuri, Alex Baltoi, poate pretinde acum statutul de titular dupa importanta reusita de la Bacau. Un alt indiciu privind retragerea lui Niculescu in planul secund este aducerea unui alt varf, Adrian Mihalcea, tranzactie aflata in ultimele stadii de negociere pentru revenirea sa la Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport