x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Clujenii, pregătiţi să declanşeze fiesta

Clujenii, pregătiţi să declanşeze fiesta

de Marius Mihalcea    |    14 Mai 2010   •   00:00
Clujenii, pregătiţi să declanşeze fiesta
Sursa foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor/Intact Images

CFR Cluj are mâine ocazia să-şi treacă în palmares al doilea titlu din ultimii trei ani. Pentru asta, elevii lui Andrea Mandorlini trebuie să câştige meciul cu Internaţional Curtea de Argeş. Şi nimeni din tabăra clujeană nu se îndoieşte de faptul că lucrurile vor sta astfel. Demersul conducătorilor CFR-ului stă mărturie în acest sens.



"Cei de la Cluj ne-au solicitat să aducem trofeul şi medaliile la acest joc. E normal până la urmă, pentru că astfel pot sărbători cu propriii suporteri câştigarea titlului. E munca lor, bucuria lor, nu poţi să refuzi aşa ceva", a spus ieri vicepreşedintele LPF, Valentin Alexandru, care a adăugat: "Dacă se termină egal, nu le dau nimic celor de la Cluj, pentru că Urziceniul joacă abia luni cu Ceahlăul".

Iar dacă oficialul Ligii nu a făcut altceva decât să explice o procedură, de altfel firească în cazul în care CFR-ul nu va învinge mâine, tehnicianul celor de la Internaţional, Ionuţ Badea, pare hotărât să le încurce clujenilor socotelile: "CFR are jucători peste media campionatului nostru, dar noi suntem într-un moment bun şi ne vom juca şansa până la capăt, deoarece nu suntem matematic salvaţi de la retrogradare.

Faptul că la Cluj se pregăteşte deja fiesta pentru câştigarea titlului poate fi o presiune în plus pentru ei, iar dacă vom înscrie noi primii, acest lucru ar putea avea un efect de bumerang pentru jucătorii gazdă", a spus antrenorul care s-a aflat la un moment dat în atenţia Stelei. Pe timpul partidei de la Cluj, trofeul şi medaliile de campioni nu vor fi pe stadion, ci în maşina lui Vali Alexandru, sub pază strictă.

×
Subiecte în articol: sport titlu cfr cluj liga i