x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Contra, pana la vara

Contra, pana la vara

16 Feb 2005   •   00:00

Dupa mai multe zile de incertitudine, Cosmin Contra s-a alaturat in Cipru formatiei pregatite de Cosmin Olaroiu in noaptea de marti spre miercuri.

ADRAGOS STOICA

GAND. Prin evolutia sa la Timisoara, Cosmin Contra spera sa intre din nou in vizorul echipei nationale
IMPRUMUT. Internationalul roman a ajuns la un acord cu oficialii lui Atletico Madrid, urmand sa poata evolua pentru "Poli" pana la data de 30 iunie a acestui an. In toata aceasta perioada, ibericii ii vor plati in continuare contractul romanului. "Am semnat deja cu "Poli" o integere prin fax, deci lucrurile sunt clare. Voi juca la Timisoara pana la vara, iar atunci urmeaza sa mai vedem ce este de facut", a spus ieri fotbalistul.

ASTEPTARE. In ceea ce-l priveste pe Viorel Moldovan, situatia acestuia nu este inca lamurita. Clubul de care teoretic ar mai apartine, Servette Geneva, a facut apel fata de decizia prin care a fost declarat falimentar. In cazul in care instanta va admite actiunea gruparii helvete, Moldovan ar trebui sa-si rezolve mai intai problemele legate de contractul sau, care s-ar incheia de-abia la vara.

ARESTAT
Dupa ce presedintele firmei Balkan Petroleum, Marian Alexandru Iancu, a fost arestat marti, membrii delegatiei timisorene din Cipru nu si-au putut ascunde ingrijorarea fata de viitorul echipei de pe Bega. Totusi, se pare ca situatia in care se gaseste Iancu nu afecteaza proiectul construirii unei formatii puternice la Timisoara, fiind primite ieri mai multe asigurari de la Londra din partea sefilor societatii care patroneaza clubul.

×
Subiecte în articol: sport