x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cornel Otelea, demis oficial

Cornel Otelea, demis oficial

05 Ian 2005   •   00:00

Rezultatele slabe ale reprezentativei de handbal feminin de la Campionatul European din Ungaria, unde romancele s-au clasat abia pe locul 7, i-au determinat pe conducatorii federatiei de specialitate sa-l demita pe Cornel Otelea din functia de selectioner.

CATALIN FAINISI

AFARA. Otelea nu mai este selectioner la echipa de fete
VINOVATI. Intr-o sedinta a Comitetului Tehnic al FRH desfasurata ieri, s-a decis inlocuirea de la carma reprezentativei a lui Otelea si a secundului sau, Aurelian Rosca, ei fiind considerati responsabili pentru esecul Romaniei in Ungaria, unde obiectivul era clasarea in primele cinci locuri. Astfel, fetele sunt obligate sa ocupe una din primele cinci pozitii la Campionatul Mondial din Rusia, ce va avea loc in decembrie 2005, la Sankt Petersburg, pentru a se califica la Olimpiada de la Beijing.

SOLUTII. Pentru a-l inlocui pe Otelea la conducerea nationalei feminine, reprezentantii FRH au propus trei nume importante din handbalul romanesc: Bogdan Macovei, Dumitru Musi si Gheorghe Tadici. Urmasul va fi ales intr-o sedinta a Consiliului de Administratie al FRH, la inceputul saptamanii viitoare. Primul este secretar federal in FRH, al doilea ocupa functia de antrenor al echipei Tomis Constanta, in timp ce Tadici pregateste pe Silcotub Zalau. "Nu se pune problema unui triumvirat al celor propusi, asa cum s-a speculat. Doar unul dintre cei trei va fi ales, urmand sa-si aleaga ulterior un secund", a declarat Mihail Marinescu, secretarul general al federatiei.

×
Subiecte în articol: sport